A aparut cea mai noua editie a revistei INDUSTRIA CARNII.RO

A aparut cea mai noua editie a revistei INDUSTRIA CARNII.RO


Editia 59 a revistei de specialitate INDUSTRIA CARNII.RO a iesit de sub tipar. In paginile publicatiei veti gasi cele mai importante informatii din domeniu, stiri, interviuri, reportaje si analize.

Iata cateva dintre articolele pe care le puteti citi in ultimul numar al revistei:

INTERVIU: Carmen GAVRILESCU, director executiv SALSI Sinaia: „Noua gama Tezaur este rodul experientei celor peste 100 de ani de traditie ai fabricii Salsi Sinaia”

EVENIMENT INDUSTRIA CARNII LA RAFT: Procesatorii si retailerii trebuie sa creeze produse cu valoare adaugata

REPORTAJ: Acasa la Regele Ciolanului. Tata si fiu, doua generatii, doua viziuni

ANALIZA: Ambalajele ecologice revolutioneaza industria carnii

PREZENTARE: Macelarul roman care a ajuns la inimile spaniolilor

EVENIMENT: SUINPROD a inaugurat o ferma de reproductie performanta, in valoare de 8 milioane de euro

REPORTAJ: Karpaten Meat incurajeaza valorificarea produselor locale

PREZENTARE: MEZELLINI – succesul unui brand moldovenesc



Poti fi interesat si de