ANSVSA ia masuri pentru perioada premergatoare Pastelui

ANSVSA ia masuri pentru perioada premergatoare Pastelui


Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor a demarat deja la nivel national controale tematice specifice, pentru a asigura cetatenilor un comert cu alimente sigure.

 

Aceste actiuni vor include toti medicii veterinari din cadrul Directiilor Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) judetene, circumscriptiilor sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor (CSVSA), dar si a circumscriptiilor sanitare veterinare zonale (CSVZ), se arata in comunicatul Autoritatii.

 

Fiecare DSVSA judeteana a stabilit un program de lucru pentru perioada 05.03.2018 - 07.04.2018, in baza caruia medicii veterinari vor efectua controale si verificari ale modului in care sunt respectate conditiile sanitare veterinare, in obiectivele supuse controlului sanitar veterinar si pentru siguranta alimentelor.

 

In toate pietele agroalimentare si in alte locuri special amenajate in care va fi valorificata carnea si celelalte produse de origine animala, se asigura necesarul de personal sanitar veterinar si permanenta acestuia, inclusiv in zilele de sambata si duminica.Poti fi interesat si de