Adrian Stanciu, Emerson Technik: Asteptarile noastre dau roade

Adrian Stanciu, Emerson Technik: Asteptarile noastre dau roade


Anuga FoodTec, locul unde trendurile viitoare din industria carnii prind contur, a reprezentat o sansa pentru singurul producator roman cu capital autohton, Emerson Technik, sa expuna, alaturi de liderii globali din industria de profil, o serie de utilaje dezvoltate in tara noastra.

Celulele de fierbere si afumare a produselor din carne realizate in Romania au fost expuse intr-un stand modern si elegant, bine pozitionat in sectorul din hala 6, atragand rapid atentia vizitatorilor prezenti la expozitie.

 

„Suntem deja prezenti pe mai multe piete din America de Sud si din Asia, ba chiar si in America de Nord, dar aceasta expozitie reprezinta o sansa in plus de a ne consolida pozitia in piata. Pentru multi, ideea de a trece de la rolul de dealer de echipamente dedicate industriei carnii la cel de producator a parut o adevarata nebunie, dar iata ca nu ne-am inselat, iar asteptarile noastre dau roade. Au fost cateva zile in care am avut zeci de vizitatori care s-au oprit la stand pentru a cere informatii despre echipamentele noastre”, a declarat Adrian Stanciu, director de vanzari al Emerson Technik.

 

Dupa mai multi ani in care a asigurat distributia si mentenanta echipamentelor realizate de mai multi producatori externi de utilaje si echipamente de procesare a carnii, Emerson Technik, parte a grupului Ion Mos, a dezvoltat o serie de utilaje de productie autohtona eliminand o parte din deficientele intalnite la cele distribuite in trecut.

 

„Intentionam sa facem si pasul spre tehnologia 4.0, prin realizarea unui program de monitorizare a productiei, astfel incat clientii nostri sa aiba un raport clar al eficientei in productie prin simpla conectare la sistemul Emerson Technik cu ajutorul unui dispozitiv mobil sau direct de pe laptopul sau desktopul din birou”, a mai spus reprezentantul companiei.

 

 


Poti fi interesat si de