CEO-ul Cora Romania: Cora nu se vinde!

CEO-ul Cora Romania: Cora nu se vinde!


Directorul general al retailerului Cora Romania, Thierry Destailleur, a anuntat, joi, ca ”zvonurile” vehiculate in presa privind asa-zise discutii pentru vanzarea Cora sunt lipsite de orice suport real, planul companiei fiind acela de a ramane in Romania si de a se dezvolta.

Declaratia are loc in contextul in care au aparut informatii in presa despre posibile discutii privind vanzarea companiei catre retailerul Carrefour.

 

Joi, Thierry Destailleur a subliniat ca retailerul Cora va deschide noi magazine in Romania, o piata pe care activeaza din 2003, si va continua sa dezvolte segmentul online, iar ”zvonurile” privind vanzarea nu au suport real.

 

”Ne uitam, asadar, cu toata atentia la dezvoltarea afacerii in Romania si la diversificarea produselor si serviciilor pentru consumatorii romani. Ne bucura ca avem peste 1 milion de clienti fideli, detinatori ai cardului Cora. Lor, precum si tuturor celorlalti consumatori romani, le dedicam munca noastra. Ii asigur pe aceasta cale atat pe clienti, cat si pe partenerii nostri de afaceri ca zvonurile vehiculate in presa zilele acestea privind asa-zise discutii pentru vanzarea Cora sunt lipsite de orice suport real. Realitatea este una singura: Cora ramane in Romania si se dezvolta pe piata locala”, a spus Destailleur.

 

Directorul general a mai spus ca retailerul isi asuma rolul de a pregati ”tanara generatie” pentru a face fata crizei fortei de munca.

 

”Cora este o companie matura, cu o echipa de profesionisti pregatiti sa puna in practica proiectele de dezvoltare a retelei de magazine, de diversificare a gamelor de produse si de intarire a segmentului online, domeniu in care Cora a fost deschizator de drum. Ne asumam in acelasi timp rolul de a pregati tanara generatie pentru a face fata crizei fortei de munca si in acest scop avem parteneriate cu institutii care organizeaza cursuri in sistem de invatamant dual”, a mai spus Thierry Destailleur.Poti fi interesat si de