Cuba, interesata sa cumpere carne de pasare din Romania

Cuba, interesata sa cumpere carne de pasare din Romania


Ambasadorul Cubei la Bucuresti, Roberto Cesar Hamilton Magana, a efectuat, la sfarsitul saptamanii trecute, o vizita in judetul Vaslui, in cadrul careia a discutat cu autoritatile judetene despre eventuale parteneriate, declarandu-se interesat in special de domeniul prelucrarii carnii de pui.

Potrivit unui comunicat de presa al Institutiei Prefectului Vaslui, ambasadorul s-a intalnit cu conducerea Consiliului Judetean si a Prefecturii Vaslui, dar si cu presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Vaslui, in cadrul discutiilor acesta primind informatii legate de starea socio-economica a judetului Vaslui si de principalele linii strategice ale dezvoltarii pentru perioada urmatorilor ani.

 

"Sper ca aceasta prima intalnire sa nu fie ultima, iar la urmatoarea sa punem la punct mai multe idei de colaborare si de derulare a unor parteneriate. Dupa cum se stie, tara noastra are legatura directa cu judetul Vaslui, prin Camera Bilaterala Romania-Cuba, si sunt incantat ca ma aflu aici. Suntem mari consumatori de carne de pui, iar in judetul dumneavoastra exista firme puternice in acest domeniu si putem avea posibilitatea de a incheia parteneriate. Stim ca distanta dintre Romania si Cuba e mare, insa noi importam si exportam la distante mult mai mari. Putem avea discutii si pentru alte sectoare economice si nu numai", a afirmat Roberto Cesar Hamilton Magana.Poti fi interesat si de