Daniel Mischie, City Grill: Noua generatie nu mai cumpara carne fresh, ci mancare gatita

Daniel Mischie, City Grill: Noua generatie nu mai cumpara carne fresh, ci mancare gatita


Faptul ca ultimele doua sau trei decenii au produs o schimbare de generatie a adus si o schimbare a apetitului romanilor pentru anumite produse din carne.

Daniel Mischie, CEO-ul City Grill Grup, sustine ca adaptarea la noile tendinte este de acum cheia succesului. “Reprezint un grup de restaurante care in 2017 a vandut peste 550 tone de carne pui, porc, vita numai in Bucuresti, in 19 locatii, si, din pacate, mare parte este adusa din strainatate. Am incercat sa lucram cu foarte multi producatori romani si intermediari. Catre HoReCa nu trebuie vandute doar produse, ci si servicii. Unii producatori nu inteleg ca noi nu mai cumparam carcase, ci doar piese, si poate nu vrem numai ceafa, ci si taieturi noi, pentru noua generatie. In cazul producatorilor din Austria, de unde cumparam 80 de tone de carne de porc anual, la fiecare 3 luni, ne invita la o sesiune de testare cu taieturi si produse noi, de unde noi alegem ce introducem in meniu. De 12 ani, cumparam de la acest producator, avem aceeasi calitate si cantitate la fiecare produs, fara nicio greseala. Asta ne dorim sa gasim si la producatorii din Romania. In aceleasi conditii, de 12 ani, lucram si cu producatori din Romania”, a spus Mischie, in cadrul Conferintei INDUSTRIA CARNII LA RAFT.

 

Acesta a mentionat si tendintele noii generatii. “Comparandu-ne cu industria vinului, care a progresat foarte mult, trebuie sa mai renuntam la faimoasa ceafa de porc, care este foarte buna si trebuie sa ramana in meniuri, dar trebuie sa venim cu lucruri noi. Noi si retailul vom fi ultima za in lantul de vanzare, pentru ca clientii nu mai gatesc acasa, iar noua generatie nu mai cumpara carne fresh, ci mancare gatita. Producatorii ar trebui sa ne invete pe noi ce sa vindem si cum sa vindem, sa faca produse, iar noi sa ii educam pe clienti la randul nostru”, a subliniat CEO-ul City Grill.

 

Mai multe detalii despre Conferinta INDUSTRIA CARNII LA RAFT puteti citi in ultimul numar al revistei de specialitate INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de