Glovo: Romanii sarbatoresc 8 martie cu flori si sushi

Glovo: Romanii sarbatoresc 8 martie cu flori si sushi


Romanii opteaza din ce in ce mai mult pentru sushi, pe langa traditionalele cadouri, cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, conform unei analize intocmite de platforma de livrari Glovo.

Potrivit datelor Glovo, preparatul culinar originar din Japonia este una dintre cele mai populare alegeri, comenzile pentru sushi inregistrand o crestere aproape dubla in comparatie cu o zi obisnuita.

 

Pe langa sushi, bucataria greceasca, pizza si alte preparate asiatice se afla printre optiunile populare ale romanilor pentru a celebra aceasta zi speciala, precizeaza sursa citata.

 

Pe de alta parte, romanii sunt fruntasi la comenzile de flori de Ziua Femeii, situandu-se pe locul intai din cele 25 de tari in care opereaza Glovo. Totodata, per total, anul trecut s-au clasat pe locul doi in lume la numarul de comenzi plasate, conform celor mai recente date ale aplicatiei.

 

Printre cele mai cautate flori de 8 Martie se regasesc lalelele, trandafirii si irisii. In plus, topul florilor comandate pe parcursul intregului an este format din trandafiri, lalelele si frezii.

 

Orasele in care au fost efectuate cele mai multe comenzi de flori, de 8 Martie, sunt: Bucuresti, Cluj-Napoca si Constanta, urmate de Brasov, Timisoara si Iasi. Bucuresti se claseaza pe primul loc in privinta comenzilor de flori de Ziua Femeii si depaseste orice alt oras din lume in care este activa platforma, inclusiv capitale precum Madrid sau Roma.

 

Mai mult, titlul celei mai creative comenzi de flori ii revine unui utilizator din Bucuresti, care a comandat anul trecut 60 de lalele albe si o singura lalea rosie. Tot in Capitala s-a livrat, anul trecut, cea mai scumpa comanda de 8 Martie, un utilizator cheltuind 400 de euro pe flori de Ziua Femeii.

 

Glovo este una dintre cele mai importante aplicatii de livrare din mai multe categorii, oferind servicii la cerere - de la restaurante locale si supermarketuri la magazine. Fondata in anul 2015 la Barcelona, platforma opereaza in 25 de tari din Europa, Asia Centrala si Africa.



Poti fi interesat si de