Kerry propune solutii eficiente de asezonare si marinare a carnii
Luni, 10 Decembrie 2018
Luni, 10 Decembrie 2018
De asemenea, cresterea intensiva a animalelor in ferme conduce la o pierdere masiva a aromei carnii fiind necesara recuperarea acesteia in timpul procesarii, pentru a readuce gustul autentic asteptat de catre consumatori.
Marca inregistrata Kerry - TasteSense™ Salt - reuneste expertiza Kerry in materie de fermentatie, extractie si metode traditionale de preparare, oferind autenticitate produselor in materie de gust.
Gama de ingrediente TasteSense™ salt contine o suita de solutii care imbunatatesc perceptia gustului, intrucat provocarea nu este despre inlocuirea sarii cat despre rebalansarea experientei placerii de a manca in general.
Kerry detine de asemenea o gama de ingrediente TasteSense™ Sweet marinades care poate oferi o reducere de pana la 30% a zaharului din produsele marinate, fara a avea vreun impact asupra gustului si functionalitatii marinatelor.
Gama noastra de ingrediente pentru gust cuprinde:
Toate acestea, impreuna cu originea controlata 100% a condimentelor, ne-au ajutat sa cream formula de succes pentru clientii nostri.
Solutiile noastre de asezonare si marinare pot fi utilizate pe o gama larga de substraturi cum ar fi de exemplu carne de vita, porc, pasare, fructe de mare dar si pentru proteine din plante si pot fi regasite in doua categorii mari de mixuri:
3 din 10 romani aloca un buget mai mare, pe masura scumpirilor In contextul valurilor de scumpir...
Principalele categorii de produse aruncate la gunoi sunt mancarea gatita (48%), legumele (37%), p...
Creati din carne „crescuta” din celule stem de porc in vase de fermentare din otel, p...