Mai putin inseamna mai mult - Tendinta culinara care a reiesit la Gulfood 2018
Marti, 20 Februarie 2018
Marti, 20 Februarie 2018
Acesta este principiul pe care l-au adoptat o serie de renumiti specialisti in gastronomie prezenti la Gulfood 2018, in Dubai. Noua abordare vizeaza reducerea risipei alimentare, un trend manifestat tot mai mult in randul consumatorilor.
Piesele mici, cum ar fi coastele sau gaturile, de exemplu, sunt pregatite in moduri atat de tentante incat niciun gurmand nu le poate rezista.
Aceasta noua viziune vine ca un raspuns la ingrijorarile cu privire la imputinarea resurselor agricole globale si la modul in care intentionam sa le folosim de acum inainte. Este, de asemenea, o buna modalitate de a realiza economii in bugetul familiei, intrucat produsele considerate de categorie inferioara sunt mai ieftine.
Precizarile au fost facute in urma afirmatiilor presedintelui Autoritatii Nationale pentru Protec...
Verificarile au relevat cateva nereguli la un numar restrans de producatori, produsele lor fiind ...
Numai in cursul zilei de marti, o suma de peste 424,67 milioane de lei a intrat in conturile a 7....