Mai putin inseamna mai mult - Tendinta culinara care a reiesit la Gulfood 2018

Mai putin inseamna mai mult - Tendinta culinara care a reiesit la Gulfood 2018


Mondial Foods BV si un grup de chefi-bucatari din Londra pun la cale noi retete in care carnea sa fie folosita cu multa atentie, atat in preparatele de lux, cat si in mancarurile traditionale.

Acesta este principiul pe care l-au adoptat o serie de renumiti specialisti in gastronomie prezenti la Gulfood 2018, in Dubai. Noua abordare vizeaza reducerea risipei alimentare, un trend manifestat tot mai mult in randul consumatorilor.

Piesele mici, cum ar fi coastele sau gaturile, de exemplu, sunt pregatite in moduri atat de tentante incat niciun gurmand nu le poate rezista.

Aceasta noua viziune vine ca un raspuns la ingrijorarile cu privire la imputinarea resurselor agricole globale si la modul in care intentionam sa le folosim de acum inainte. Este, de asemenea, o buna modalitate de a realiza economii in bugetul familiei, intrucat produsele considerate de categorie inferioara sunt mai ieftine.



Poti fi interesat si de