Mega Image, investitii de 25 milioane de euro in reamenajarea magazinelor si depozitelor

Mega Image, investitii de 25 milioane de euro in reamenajarea magazinelor si depozitelor


Mega Image a demarat un amplu proces de reamenajare si modernizare a magazinelor si depozitelor care a atins deja o investitie de 25 de milioane de euro.

Conform unui comunicat al companiei, deja 140 de unitati au trecut prin procese de reamenajare, cu investitii ample concretizate in echipamente noi, in procese automatizate care sa monitorizeze in mod continuu activitatea operationala a fiecarei unitati, cat si in instruirea personalului.

 

"Vom continua sa colaboram cu autoritatile pentru a oferi clientilor cele mai bune produse si servicii. Precizam ca revizuim periodic procedurile, cat si frecventa operatiunilor de mentenanta si igienizare, astfel incat produsele comercializate in magazinele noastre sa fie sigure si de calitate. Ii asiguram pe clientii nostri ca am implementat masuri de siguranta sanitara si alimentara suplimentare, pentru o experienta la cumparaturi cat mai sigura si mai placuta", a precizat Mircea Moga, CEO Mega Image.

 

Astfel, compania rezolva punctual orice situatie semnalata, aplica imediat recomandarile venite din partea autoritatilor si impune ori de cate ori este nevoie masuri suplimentare de imbunatatire a experientei la cumparaturi.

 

Procesele de siguranta sunt completate de actiuni proprii de control intern, precum auditarea magazinelor de catre specialisti in domeniu, certificarea de catre organisme abilitate, actiuni care au dus la imbunatatiri vizibile in toate magazinele.

 

Mega Image are parteneriate locale solide, sustine producatorii si fermierii romani printr-o colaborare de traditie si va continua procesele de auditare riguroasa pentru a-i sustine in continuare si pentru a aduce pe rafturile magazinelor produse romanesti la standarde ridicate de calitate.

 

Programul "Gusturi romanesti de la gospodari" se dezvolta anual, ajungand in prezent la peste 300 de producatori de legume si fructe. Mega Image activeaza ca un catalizator al comunitatilor agricole locale, oferind producatorilor o varianta sustenabila de a cultiva si a vinde fructe si legume locale, oferind o afacere la cheie si sprijin continuu, pe perioada desfasurarii activitatii.

 

In 2023, programul a inregistrat rezultate relevante, cu peste 28.600 de tone de legume si fructe livrate de producatori direct in magazine. In categoria legume, recordul a fost inregistrat de cartofi, cu 6500 de tone, si de tomate, cu 2800 de tone. Fructele cu cele mai bune rezultate au fost merele, cu peste 2900 de tone, pepeni cu peste 2400 tone, dar si cirese si fructe moi, insumand peste 830 de tone.

 

Mai mult, in reteaua Mega Image sunt activi peste 15.000 de angajati romani, compania fiind unul dintre cei mai mari angajatori din tara, iar prin planul ambitios de deschideri de magazine vor fi create permanent noi locuri de munca. Si in 2024 compania si-a mentinut titlul de Top Employer, pentru al doilea an consecutiv, ceea ce confirma implicarea continua in a oferi conditii cat mai bune la locul de munca, in zona de instruire continua si performanta.

 

Ahold Delhaize, grupul olandezo-belgian care detine lantul de magazine Mega Image, a preluat anul trecut reteaua Profi, pentru 1,3 miliarde de euro.



Poti fi interesat si de