Monceanu Inocasings si-a triplat capacitatea de productie
Joi, 01 Noiembrie 2018
Joi, 01 Noiembrie 2018
„Unitatea din Filipesti are o suprafata de 6.100 metri patrati, fata de 600 cat are cea de langa Bucuresti, deci este de 10 ori mai mare. Va fi o schimbare majora, deoarece nu vom mai fi nevoiti sa refuzam comenzi din cauza lipsei de spatiu. Este frustrant sa ai comenzi, sa stii ca te poti dezvolta mult, dar esti incatusat pentru ca nu ai spatiu. Suntem o firma noua, asa ca suntem pe crestere mereu, in fiecare saptamana avem un client nou”, a declarat George Monceanu, director general Monceanu Inocasings.
Datorita potentialului din noua fabrica, compania estimeaza o cifra de afaceri de 20 de milioane de euro, in 2019.
Un interviu integral cu directorul general al Monceanu Inocasing poate fi citit in editia 61 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.
3 din 10 romani aloca un buget mai mare, pe masura scumpirilor In contextul valurilor de scumpir...
Principalele categorii de produse aruncate la gunoi sunt mancarea gatita (48%), legumele (37%), p...
Creati din carne „crescuta” din celule stem de porc in vase de fermentare din otel, p...