Petry a primit Premiul Value&Quality Award din partea statului ungar

Petry a primit Premiul Value&Quality Award din partea statului ungar


Ungaria a recunoscut standardul de calitate al carnurilor Petry, acordand companiei din Targu Mures premiul Value&Quality Award, o emblema a excelentei.

Prin intermediul acestei distinctii, statul maghiar recunoaste calitatea superioara a produselor si serviciilor aflate in competitie, promoveaza dezvoltarea ofertelor competitive pe piata internationala si sprijina consumatorii in alegerea produselor si serviciilor de calitate. Ceremonia de premiere a avut loc pe data de 10 septembrie 2019 la Budapesta, in Parlamentul Ungariei. Premiul a fost preluat de Mátyás Noémi, directorul de productie, si de Tímár József, directorul en gros Petry.

 69993727_2551581815073218_5960277037515014144_o

"Carnurile sunt alese de la fermieri locali, deoarece animalele sunt crescute in mod natural de catre acestia. Cheia succesului nostru o reprezinta calitatea cu care incercam sa venim inaintea clientilor nostril", a declarat Mátyás Noémi, directorul de productie, citat de petry.ro.

 

Secretul de succes al macelariei Petry, cu o istorie de peste opt generatii, il reprezinta carnea proaspata si gustoasa. Petry pune la dispozitia consumatorilor carnuri alese de la producatorii locali ce au ferme mentinute in conditii stricte de calitate. Astfel, carnea provine de la animale hranite si crescute natural. Transportul animalelor este facut in conditii optime de temperatura si umiditate, fara stres si cu modalitati potrivite pentru confortul acestora. De asemenea, pentru ca produsele sa poarte pe buna dreptate sintagma de carnuri alese se pune un accent deosebit pe mentinerea igienei la cel mai inalt grad de strictete, se mai arata pe site-ul companiei.

 69712010_2551581665073233_8110892618616930304_o

"Premiul Value&Quality Award ne confirma faptul ca serviciile si produsele noastre sunt de o inalta calitate. Carnea este prelucrata cu grija si indemanare de catre colegii nostri macelari, absolventi ai Academiei de Carne Petry, iar produsele obtinute sunt trimise in aceeasi zi catre lantul de magazine Petry. Punem un accent deosebit pe modul de transport al produselor, acordam atentie temperaturii in care este transportata carnea, precum si pe modul in care este tinuta in magazine pentru ca aceasta sa isi pastreze savoarea si prospetimea", a declarat Timár József, macelar si director en gros la Petry.



Poti fi interesat si de