Productia inteligenta a alimentelor sub lupa: numeroase posibilitati pentru networking cu specialistii ERP de la CSB-System 

Productia inteligenta a alimentelor sub lupa: numeroase posibilitati pentru networking cu specialistii ERP de la CSB-System 


Anuga, circuite Food Business, Tech Day & World Meat Congres: la inceputul toamnei, CSB-System pune accent pe productia inteligenta a alimentelor. Specialistul de bransa ERP este reprezentat la evenimente multiple, pentru a va informa despre cele mai importante tendinte si dezvoltari in materie de digitalizare a fabricilor de produse alimentare. „CSB Food Business Special“.

Anuga: 7-11 octombrie in Köln

CSB nu poate lipsi de la evenimentul care reuneste jucatori din industria alimentara globala sub cupola targului Anuga din Köln. Furnizorul ERP este prezent cu standul C61/B60 avand un design nou, in pavilionul 7.1. O ocazie buna pentru a face cunostinta cu solutiile software CSB, care sunt utilizate la nivel global in fabrici de top de produse alimentare.

 

Temele abordate de expertii CSB includ, printre altele, provocarile actuale ale industriei alimentare:=

- Smart Management: Obtineti transparenta si luati decizii mai bune

- Smart Factory: Asigurati profitabilitatea cu procese de productie si logistice inteligente

- Digital Growth: Utilizati digitalizarea ca motor de crestere

- Business Resilience: Gestionati mai bine riscurile si cresteti rezilienta

 

Circuite Food Business: 9-13 octombrie, la producatori de top de alimente

Cine doreste sa isi faca o parere avizata in domeniu privind avantajele deja obtinute de fabrici de top de alimente cu sistemul ERP de la CSB poate vizita cativa clienti CSB, in cadrul circuitelor de referinta. Oferim posibilitatea de a discuta cu factori de decizie din cadrul firmelor respective despre oportunitatile digitalizarii si automatizarii. Participantii vor avea desigur acces in culisele procesele digitalizate: incepand cu depozitul de materii prime, productia si canalele de distributie digitale.

 

CSB Tech Day: 10 octombrie in Geilenkirchen

Identificarea si analiza solutiilor noi pentru procese, ambalarea, etichetarea preturilor si paletizarea - acestea sunt subiectele abordate in cadrul evenimentului Tech Day, care este organizat in comun de catre CSB, Espera, Kawasaki, Ecoma si Videojet. Fiecare companie partenera contribuie prin competentele sale principale, pentru a demonstra in direct cooperarea dintre echipamentele hardware si solutiile software.

 

In cadrul CSB Smart Factory sunt aratate solutii noi pentru cele mai importante fluxuri din industria alimentara. De exemplu etichetarea optimizata, solutii moderne de procesare a imaginilor pentru recunoasterea si analiza materiilor prime sau robotul Pick & Place.

 

World Meat Congress: 11-13 octombrie in Maastricht

Last but not least, dupa o pauza de cinci ani, are loc din nou Congresul mondial al carnii. De data aceasta, jucatorii de top din industrie se intalnesc in orasul olandez Maastricht, aflat la circa 50 de kilometri de sediul central CSB. Expertii CSB sunt de asemenea prezenti cu un stand si sunt disponibili pentru discutii in materie de digitalizare si alte tendinte precum sustenabilitatea in industria carnii.

 

Pentru informatii suplimentare si posibilitatea de a va inscrie la un eveniment, accesati Food Business Special 2023 (csb.com).



Poti fi interesat si de