Restaurantul care ii taxeaza pe clientii care nu mananca tot din farfurie
Luni, 19 August 2019
Luni, 19 August 2019
E vorba de un local cu autoservire, in care oamenii i?i pot pune cat vor in farfurie. Numai ca, daca nu consuma tot, la nota de plata se adauga 50 de coroane, echivalentul a doi euro.
Masura pare sa dea rezultate, din moment ce acum, clientii restaurantului inapoiaza farfuriile goale.
Risipa alimentara este o problema serioasa in Cehia, unde restaurantele arunca zilnic sute de kilograme de mancare. Si, desi unele localuri le daruiesc localnicilor resturile alimentare, ca hrana pentru animale, majoritatea le arunca pur si simplu la gunoi.
„Romania are nevoie de investitii in procesarea materiei prime pe care o obtin fermierii no...
Potrivit unui comunicat al institutiei, in data de 17 aprilie, APIA a efectuat plati pentru anul ...
'Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), prin Centrele Judetene, efectueaza pl...