Romanii au prins gustul preparatelor sud-americane
Luni, 19 Martie 2018
Luni, 19 Martie 2018
„Urmarim cu atentie preferintele romanilor in ceea ce priveste bucatariile internationale. Dupa ce, in ultimul an, am fost surprinsi de cresterea apetitului romanilor pentru mancarea libaneza, o alta tendinta pe care o constatam la clientii nostri este aceea de a comanda mancare proaspata, sandwich-uri cu ingrediente cat mai fresh. Anul acesta, ne asteptam ca preparatele din bucataria sud-americana, precum burrito, chili con carne sau tortilla, sa aiba cea mai puternica urcare in topul preferintelor culinare, fiind o bucatarie raspandita si apreciata la nivel mondial”, a declarat Radu Balaceanu, country manager Foodpanda Romania.
Conform estimarilor foodpanda.ro, cele mai multe restaurante care vor fi listate pe platforma in 2018 vor avea specific italian, urmate de cele cu preparate din bucataria americana (burgeri & coaste) si chinezeasca. Clasamentul este completat de restaurante cu mancare traditionala romaneasca si de cele cu bucatarie sud-americana, in crestere considerabila fata de anii anteriori.
foodpanda.ro este cea mai mare platforma online de comenzi de mancare din Romania, colaborand, in prezent, cu peste 440 de restaurante din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta, Arad, Ploiesti, Oradea, Galati, Craiova, Sibiu si Buzau.
3 din 10 romani aloca un buget mai mare, pe masura scumpirilor In contextul valurilor de scumpir...
Principalele categorii de produse aruncate la gunoi sunt mancarea gatita (48%), legumele (37%), p...
Creati din carne „crescuta” din celule stem de porc in vase de fermentare din otel, p...