SIAL Paris 2018, locul unde este conceputa hrana viitorului

SIAL Paris 2018, locul unde este conceputa hrana viitorului


Reprezentantii industriei alimentare din toata lumea se intalnesc la Paris Nord Villepinte, intre 21 si 25 octombrie, pentru a impartasi solutiile de azi si de maine si, astfel, a solutiona impreuna dificultatile sectorului alimentar din ultimii 30 ani.

 

Aproximativ 90% din spatiul expozitional de la SIAL a fost deja rezervat si peste 80 de tari au confirmat deja prezenta la eveniment.

Pe durata celor cinci zile, care promit sa fie mai inspirationale ca niciodata, expozantii vor avea oportunitatea de a-si prezenta produsele in fata a peste 160.000 de vizitatori profesionisti din toata lumea. In functie de preferintele, asteptarile si nevoile lor, acesti vizitatori vor putea explora expozitia in functie de sector sau regiunile lumii.

 

„Toti ochii din industria alimentara se vor intoarce catre Paris in octombrie 2018. Sa nu uitam ca industria alimentara este una dintre cele mai dinamice industrii in majoritatea tarilor G20! A veni la SIAL Paris inseamna a descoperi oportunitati de dezvoltare si noi tendinte; inseamna a beneficia de un excelent loc de lansare a obiectivelor ambitioase la care aspira actorii din industria alimentara. SIAL Paris este o platforma inspirationala unica pentru testarea noilor piete, lansarea de noi produse si intalnirea cu principalii profesionisti din acest sector, pentru a discuta despre provocarile care ii asteapta. De asemenea, este un veritabil laborator, in care departamentele de cercetare si dezvoltare din intreaga lume isi finalizeaza inovatiile prin expunerea in cadrul expozitiei. Peste 2.500 de inovatii vor fi prezentate lumii intregi pentru prima data ca parte a SIAL Innovation, slujind ca inspiratie pentru industria procesarii alimentare", a declarat prezis Nicolas Trentesaux, Director al retelei SIAL.

 

 

SIAL Paris propune un nou sector: „Hrana alternativa”, combinand produsele organice, produsele „free-from”, produsele care respecta mediul, produsele sustenabile si alimentele semi-procesate, sector care va avea un spatiu pentru mese rotunde si discutii, precum si tururi ghidate.

 

Brandul SIAL este renumit pentru faptul ca ofera o viziune clara a viitorului sectorului alimentar, iar  editia 2018 va fi gazda unui nou eveniment dedicat previzionarii tendintelor: "Laboratorul viitorului". Acesta va gazdui firme europene nou-infiintate, studii globale si spatii experimentale.

 

La editia din acest an, "cuisine moderne" va fi principalul meniu la SIAL, asa cum va fi prezentat de Yannick Alléno, sponsorul acestei editii. Facand parte dintr-un cerc select al celor mai mari chefi din lume, Yannick Alléno este pe atat de entuziast pe cat este de inspirational in a-si devota viata pasiunii sale si a milita pentru o bucatarie frantuzeasca solida, cu o mostenire bogata si creatii ambitioase.

 

 



Poti fi interesat si de