Ti-e Fomica? Idei de mese rapide pentru persoanele grabite

Ti-e Fomica? Idei de mese rapide pentru persoanele grabite


Ritmul alert de viata al consumatorului determina orientarile sale culinare spre mese usor de pregatit, astfel incat timpul pentru gatit sa fie dedicat activitatilor de relaxare si distractie.

"Fomica?", brandul de preparate si semipreparate romanesti, dezvoltat de Grupul de firme Safir, raspunde necesitatilor acestuia, doar carne si condimente naturale, reusind sa-i ofere mese sanatoase, diversificate, pentru un stil de viata echilibrat.

 

Produse gata pregatite pentru pofte rapid implinite

Din dorinta de a satisface cerintele romanilor care apreciaza produsele traditionale, gama PUI LA GHIOZDAN ofera acestora posibilitatea de a-si implini poftele culinare simplu si rapid.

 

Doar carne si condimente naturale

Parjoalele moldovenesti si carnatii afumati din carne de pui reamintesc de preparatele facute de mana mamei, cu dragoste si dedicare. Doar din carne de pui si condimente naturale, facute dupa retete bine mestesugite, produsele gata preparate de la "Fomica?" reamintesc de momentele copilariei, cand masa de acasa era cea mai mare bucurie.

 

Frigarui de pui refrigerate, usor de frigarit, indata de servit

Unul dintre preparatele preferate ale romanilor pentru gratar, frigaruile necesita timp pentru prepararea lor. Pentru ca ”Fomica?” la nevoie se cunoaste, PUI PE JAR frigarui gata pregatite: produs refrigerat din carne de pui natural condimentata, cu legume proaspete atent selectionate.

 

Produse speciale pentru gratar, distribuite in Auchan si Kaufland

Produsele "Fomica?" din gama PUI PE JAR pot fi gasite in Auchan (aripi dulci si picante, frigarui, mix, carnati dulci si picanti) si Kaufland (frigarui), dar si in reteaua clasica de distributie.

 

Pofte de gustarit si de gratarit? "Fomica?" este alegerea perfecta. Descopera mai multe idei istete de gatit de la ”Fomica?”: http://www.safir.ro/fomica/frigarui-de-pui  Poti fi interesat si de