MULTIVAC preia divizia de feliatoare ale VC999

MULTIVAC preia divizia de feliatoare ale VC999


Specialistul in productia de utilaje si echipamente de ambalat pentru industria carnii, MULTIVAC anunta preluarea diviziei de feliatoare ale companiei VC999, incepand cu 1 decembrie 2017.

feliator multivacSpecialistul in productia de utilaje si echipamente de ambalat pentru industria carnii, MULTIVAC anunta preluarea diviziei de feliatoare ale companiei VC999, incepand cu 1 decembrie 2017.


In urma acestui pas strategic, MULTIVAC va putea oferi dintr-o singura sursa linii complete de ambalare pentru produse feliate, precum carne si branzeturi.

Divizia Slicer a VC999 este o unitate de afaceri relativ tanara, infiintata in urma cu cinci ani ca parte a companiei VC999.

Dupa finalizarea preluarii, MULTIVAC va continua sa foloseasca fabrica de productie actuala a VC999, de la Buchenau (Dautphetal) ca centru de dezvoltare si locatie de productie pentru prototipuri. Productia in masa a masinilor de feliere va avea loc la sediul firmei MULTIVAC din Wolfertschwenden. Se planifica in prezent o investitie extinsa pentru construirea unei unitati de productie moderne care va include o instalatie de ultima ora pentru tehnologia aplicatiilor.

Pentru a completa gama de feliatoare, MULTIVAC a incheiat recent aliante strategice cu parteneri industriali, precum BIZERBA. Pentru a raspunde cerintelor din sector, MULTIVAC va comercializa in anumite regiuni slicere FORMAX din portofoliul PROVISUR.


Poti fi interesat si de