Tnnies, declarat cel mai mare furnizor de carne, conform cifrei de afaceri

Tnnies, declarat cel mai mare furnizor de carne, conform cifrei de afaceri


Tnnies Romania, parte a gigantului german Tnnies Fleisch, este lider la capitolul furnizori de carne in Romania. Cifra de afaceri a companiei a ajuns la aproape 249 de milioane lei in 2016, in crestere cu 56 de milioane lei fata de 2015.

tonnies porciTnnies Romania, parte a gigantului german Tnnies Fleisch, este lider la capitolul furnizori de carne in Romania. Cifra de afaceri a companiei a ajuns la aproape 249 de milioane lei in 2016, in crestere cu 56 de milioane lei fata de 2015.


Asta in conditiile in care compania are doar doi angajati in tara noastra. Tnnies nu a raportat si profitul obtinut.

Pe locul al doilea in top 5 furnizori de carne din Romania se afla Westfleisch, cu o cifra de afaceri de 166 de milioane de lei, insa cu un profit in scadere cu aproape 700.000 de lei in 2016, comparativ cu anul anterior.

Mauriziaro ocupa locul 3 in top, cu o cifra de afaceri de 152 de milioane de lei. Maurizia Pini, director general Mauriziaro Meat, a declarat recent pentru INDUSTRIA CARNII.RO faptul ca livreaza in Romania peste 17.400 de tone carne congelata si refrigerata. In vara, Mauriziaro Meat a inaugurat si un depozit frigorific cu suprafata totala de 971 de metri patrati, in judetul Arad.

Detalii despre evolutia companiilor care activeaza pe piata locala a carnii puteti citi in Anuarul INDUSTRIA CARNII.RO.


Poti fi interesat si de