MADR, licitatie de 16 milioane lei pentru consilierea producatorilor agricoli

MADR, licitatie de 16 milioane lei pentru consilierea producatorilor agricoli


Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) a demarat o licitatie deschisa cu o valoare de aproape 16 milioane de lei pentru a cumpara servicii de consiliere pentru producatorii agricoli, se arata intr-un anunt publicat in SEAP.

consiliere producatori agriMinisterul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) a demarat o licitatie deschisa cu o valoare de aproape 16 milioane de lei pentru a cumpara servicii de consiliere pentru producatorii agricoli, se arata intr-un anunt publicat in SEAP.


Anuntul implica un contract de achizitii publice. Este vizata achizitia de servicii pentru consilierea privind infiintarea formelor asociative ale producatorilor agricoli, respectiv societati cooperative agricole/cooperative agricole/grupuri de producatori in conformitate cu legislatia nationala in vigoare si dezvoltarea acestora prin intocmirea de planuri de afaceri.

Valoarea estimata a contractului este de 15.914.500 de lei, fara TVA, iar durata acestuia este de 41 de luni incepnd de la data atribuirii sale.

Contractul este finantat din fondurile masurii 2 - "Servicii de consiliere, servicii de gestionare a fermei si servicii de inlocuire in cadrul fermei" din cadrul PNDR 2014-2020, iar criteriul de atribuire va fi "cel mai bun raport calitate-pret".

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15 ianuarie 2018, ora 16,00, iar data limita de evaluare a acestora, in SEAP, este 12 februarie 2018, ora 18,00.



Poti fi interesat si de