Wednesday, Dec 13th

Last update10:42:13

Te afli aici: Articole Analiza Externa

banner optim 540x130
 

Analiza Externa

Valoarea importurilor globale de carne, in crestere cu 22% fata de 2016

  • PDF
carne pret faoChiar daca preturile produselor alimentare au fost in general stabile, factura globala pentru importurile alimentare va creste cu 6% in acest an, pana la 1.413 miliarde de dolari, a doua mare valoare inregistrata vreodata, se arata intr-un raport publicat joi de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura (FAO), informeaza AFP. 

Ultima actualizare în Vineri, 08 Decembrie 2017 11:33

Detalii...

MeatMania reuneste specialisti in industria carnii din toata lumea

  • PDF
meatmania foto 2017Cea de-a 24-a editie a expozitiei anuale MeatMania, organizata la Inter Expo Center din Sofia, Bulgaria, si-a deschis azi portile. MeatMania este dedicata industriei carnii, la targ participand sute de expozanti din toata Europa si nu numai.

Ultima actualizare în Luni, 20 Noiembrie 2017 10:06

Detalii...

Indicele FAO pentru preturile alimentelor este in scadere

  • PDF
alimente analizaIndicele preturilor produselor alimentare la nivel mondial a scazut cu 1,3% in octombrie, deoarece s-au ieftinit toate materiile prime agricole, cu exceptia cerealelor, a anuntat Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura (FAO), transmite Reuters.

Detalii...

Productia globala de carne de vita va atinge niveluri record în 2018

  • PDF
carne vita productieProductia globala de carne de vita si manzat este prognozata sa creasca cu aproape 2% in 2018, ajungand la 62,6 milioane de tone, Statele Unite si Brazilia reprezentand aproximativ jumatate din aceasta crestere, potrivit ultimului raport "Livestock & Poultry: World Markets & Trade".

Ultima actualizare în Vineri, 08 Decembrie 2017 11:43

Detalii...

Italia a raportat 50 de focare de gripa aviara

  • PDF
italia gripa aviaraMinisterul Sanatatii din Italia a raportat recent 50 de focare de gripa aviara de la începutul anului si pana în prezent, în vreme ce noi cazuri au fost confirmate în ultima saptamana în Africa de Sud si Taiwan.

Ultima actualizare în Luni, 20 Noiembrie 2017 10:53

Detalii...

Productia globala de carne de porc ar putea creste cu 2% in 2018

  • PDF
carne03Expertii se asteapta ca productia de carne de porc sa creasca cu aproape 2% la nivel mondial in anul care vine, ajungand astfel la 113,1 milioane de tone. Prognoza se bazeaza pe cresterile productiei din China si din Statele Unite, potrivit celui mai recent raport al "Livestock & Poultry: World Markets & Trade".

Ultima actualizare în Vineri, 08 Decembrie 2017 11:44

Detalii...

Cherkizovo raporteaza profit net de cinci ori mai mare

  • PDF
cherkizovoCherkizovo Group, cel mai mare procesator de carne din Rusia, a raportat, pentru prima jumatate a anului fiscal 2017, un profit net de cinci ori mai mare comparativ cu cel inregistrat in aceeasi perioada a anului fiscal 2016.

Detalii...

Ungaria a gasit din nou diferente de calitate la produsele alimentare

  • PDF
produse ungariaLa cele mai recente teste privind calitatea alimentelor, s-au descoperit discrepante la o treime din cele 39 de produse vandute sub branduri identice in Ungaria si in Europa Occidentala, a anuntat Ministerul Agriculturii de la Budapesta, transmite MTI.

Detalii...

Exporturile agroalimentare ale UE au crescut cu 9% in luna mai

  • PDF
abator export ue2Valoarea totala a exporturilor de produse agroalimentare ale statelor membre ale Uniunii Europene a ajuns in mai 2017 la 11,5 miliarde de euro, fiind cu 9% mai mare fata de perioada similara din 2016, arata cifrele publicate luni de Comisia Europeana, informeaza agentia EFE.

Ultima actualizare în Vineri, 28 Iulie 2017 09:38

Detalii...


banner agerpress nou 554x80