Reusita pentru producatorii de carne din Rusia

Reusita pentru producatorii de carne din Rusia


China si-ar putea deschide, in curand, portile pentru carnea si produsele din carne din Rusia, a anuntat ministrul rus al Agriculturii, Aleksandr Tkachev, in urma unei intrevederi cu omologul sau chinez, cu prilejul expozitiei SIAL China.

reusitaChina si-ar putea deschide, in curand, portile pentru carnea si produsele din carne din Rusia, a anuntat ministrul rus al Agriculturii, Aleksandr Tkachev, in urma unei intrevederi cu omologul sau chinez, cu prilejul expozitiei SIAL China.
Exporturile de carne de pasare din Rusia cu destinatia China ar putea incepe chiar inainte de finalul lunii iunie, a adaugat demnitarul.

Pentru prima oara in ultimii ani, am gasit solutii concrete in favoarea producatorilor si exportatorilor rusi, a declarat Tkachev in cadrul expozitiei alimentare SIAL China.

Cat despre carnea de vita, la finalul acestei luni, Organizatia Mondiala pentru Sanatatea Animalelor ar trebui sa declare Rusia drept teritoriu ce a eradicat febra aftoasa. Va fi o oportunitate buna pentru carnea de vita ruseasca sa intre pe piata chineza, a afirmat ministrul rus al Agriculturii.

China este al doilea cel mai mare importator de carne de porc din lume si este de departe cel mai mare consumator de carne de porc la nivel mondial.



Poti fi interesat si de