Wednesday, Dec 13th

Last update10:42:13

Te afli aici: Exclusiv IC Editorial

banner optim 540x130
 

Editorial

Creste consumul, apar investitiile strategice in industria carnii

  • PDF
2017 a inceput provocator pentru industria carnii din Romania si s-a mentinut in atentia mediului de business chiar la nivel european, cu investitii importante. Pe langa noile achizitii si investitiile in noi capacitati de productie, modernizate cu echipamente de ultima generatie, marii jucatori ai industriei au schimbat regula jocului si s-au adaptat tendintelor, care isi fac simtita prezenta tot mai mult si pe piata din Romania. 

Ultima actualizare în Marţi, 31 Octombrie 2017 11:37

Detalii...

Suntem competitivi, dar avem nevoie de un sistem national al calitatii!

  • PDF
alina editorial2Consumatorul roman, multa vreme furat de mirajul pretului scazut, a inceput sa caute calitatea, dar inca sufera de lipsa de incredere in produsele pe care le gaseste la raft. De aceea, pentru a fi competitivi la nivel european, dar mai ales pe propria piata de desfacere, producatorii de alimente au inteles cat de importante sunt investitiile in exigente tehnologice si in cele mai inalte standarde privind siguranta alimentara.

Ultima actualizare în Marţi, 31 Octombrie 2017 11:35

Detalii...

Intelepti nehotarati, in tara legilor incurcate...

  • PDF
alina constanCu talentul romanului de a face si desface, pare greu de crezut ca proverbul „Unde-i lege, nu-i tocmeala!” s-a nascut din vechea intelepciune populara romaneasca.

Detalii...

Respect si speranta!

  • PDF
alina constanFara a fi marcati de nostalgii, trebuie sa recunoastem ca am avut si vremuri mai bune, in care totul se baza pe respect si principii solide. Producatorii si procesatorii de carne invatau arta comertului facand uz, foarte mult, de coloana lor vertebrala, obligand-o sa ramana solida indiferent cate tentatii ar fi aparut.

Detalii...

Sa nu ne dam singuri cu stangul in dreptul!

  • PDF
alina constNoi romanii ne consideram mai speciali decat toti specialii! 

Detalii...

VIITORUL industriei carnii…ASTAZI!

  • PDF
alina constRomania se afla astazi intr-o situatie exceptionala! Anul 2016 este momentul de cumpana pentru industria carnii!

Detalii...

Tabla de sah a presedintelui!

  • PDF
alina constNu este prima data cand stim ca nu ne jucam cu o directiva a Comisiei Europene, dar totusi o mai lungim cu buna stiinta ca poate uitam ca aceasta exista! Abia cand bate falimentul la usa intelegem ca a fi in randul lumii inseamna sa respectam aceleasi legi si principii, fara interpretari, ajustari si jocuri de culise. Scad preturile, creste consumul, relansam industria!

Detalii...

Scoateti industria carnii din „arest la domiciliu”!

  • PDF
alina constDaca pana nu demult speram la reducerea TVA-ului ca masura salvatoare pentru industrie, astazi ne dorim o schimbare a mentalitatii si o reorientare a consumatorului roman catre produsele de calitate romanesti.

Detalii...

Sa ne bucuram mai bine mai tarziu, decat niciodata!

  • PDF
alina constIn sfarsit o veste buna! Senatorii au aprobat ca 51% din carnea, legumele si fructele comercializate in marile magazine sa fie din productie romaneasca, in caz contrar acestea  urmand a fi amendate cu 25.000-50.000 de lei.

Detalii...

Butoiul cu pulbere din mijlocul Europei!

  • PDF
alina constantinIncercarea europenilor de a pune Rusia la colt pare sa fie o arma cu doua taisuri, care lasa urme dureroase in afacerile europenilor.

Detalii...


banner agerpress nou 554x80