Inovatiile anului, prezentate la IFFA


Handtmann a venit la IFFA, cel mai mare targ pentru industria carnii, cu o armata de consultanti.

inovatii iffaHandtmann a venit la IFFA, cel mai mare targ pentru industria carnii, cu o armata de consultanti.


Nu mai putin de 130 de experti in domeniu ofera informatii vitale despre cele mai noi utilaje prezentate in premiera la IFFA de catre grupul german. Standul companiei dispune de 1160 de metri patrati, pe care sunt expuse 60 de utilaje importante pentru industria alimentara, dintre care 17 sunt inovatii. Vedeta este noua gama de vacuum filler VF 800, dedicata producatorilor mijlocii si industriali. Aceasta include cinci modele convingatoare: VF 830, VF 838 S, VF 840, VF 842 si VF 848 S. Designul modern este garantia faptului ca utilajul este mai durabil, mai performant si mai economic, din punctul de vedere al eficientei energetice. Totodata, are o portionare mult mai precisa fata de variantele precedente. VF 800 se combina perfect cu noul sistem integrat de tocare GD 451. Gratie acestei combinatii, productia va fi mai rapida, iar sistemul va realiza pana la 1000 de portii per minut.

Si noul sistem ConPro promite un maxim de randament pentru industria carnii. Acesta are o capacitate mai mare pentru portiile mici si confera produselor un termen de valabilitate indelungat multumita conditiilor ideale de igiena.

Handtmann a prezentat la IFFA si trei noi sisteme de formare: FS 520, FS 521 si FS 522, ce vin cu solutii pentru orice sector. Acestea confera o precizie mult mai mare, pana la un gram.

Handtmann Maschinenfabrik este lider mondial pentru productia de vacuum filler si sisteme de portionare pentru sectorul procesarii de alimente. Compania a fost infiintata in 1954, iar, acum, este prezent in peste 100 de tari, prin fabrici proprii, subsiadiare, ori agenti. Compania a raportat vanzari de 650 de milioane de euro pentru anul 2014, cand avea 3.200 de angajati.



Poti fi interesat si de