Brand romanesc la IFFA 2016 in competitie pe piata europeana

Brand romanesc la IFFA 2016 in competitie pe piata europeana


Stilul de viata tot mai rapid al populatiei, urbanizarea, cresterea demografica la nivel mondial, se traduc printr-o crestere a consumului de alimente: sanatoase, accesibile si usor de pregatit.

livingjumboStilul de viata tot mai rapid al populatiei, urbanizarea, cresterea demografica la nivel mondial, se traduc printr-o crestere a consumului de alimente: sanatoase, accesibile si usor de pregatit.

Astfel, ambalajele devin parte din viata noastra cotidiana. Astazi, industria ambalajelor este o afacere de 600 miliarde de euro si se estimeaza sa ajunga la un trilion in 2020. In contextul unei piete in expansiune, LivingJumbo Industry SA a creat brandul LivingFresh - cel mai nou brand romanesc pentru ambalarea produselor proaspete, prezentat cu succes la IFFA- una dintre cele mai importante expozitii mondiale, dedicata tuturor segmentelor din industria carnii.

Brandul LivingFresh ia nastere in urma unei investitii in valoare de peste 9, 5 milioane euro. Din punct de vedere al tehnologic au fost achizitionate cele mai noi, moderne si performante utilaje din domeniu. Aceastea permit realizarea unui pachet complet de ambalaje pentru industria alimentara - filmele multistrat pentru sigilare, flowpack si termoformare flexibila, dar si filme semirigide. Astfel, ambalajele LivingFresh se adreseaza tuturor segmentelor din industria alimentara.

Ambalajele produse in Romania de companie LivingJumbo Industry SA asigura pe piata locala cel mai buna raport calitate - pret, flexibilitate in ceea ce priveste structura tipo-dimensionala a produselor si livrare prompta. Etichetarea si marcajul produselor LivingFresh se realizeza conform celor mai noi tendinte in domeniu, astfel incat se va asigura trasabilitatea ambalajelor pe tot lantul de distributie, incepand de la producator si pana la clientul final.

Tehnologia de ultima generatie permite reducerea grosimii filmelor, motiv pentru care investitia respecta principiul dezvoltarii durabile si se alatura tendintei modiale de protejare a mediului. Brandul LivingFresh se diferentieaza de restul ambalajelor din piata prin calitatea realizata la cele mai exigente standarde.

LivingFlex prima folie autohtona coextrusa in 9 straturi pentru ambalajele speciale

Ambalajele LivingFlex sunt unice pe piata domestica, LivingJumbo Industry SA fiind la acest moment primul producator de ambalaje pentru MAP pe piata din Romania. Conform solicitarii clientului, filmele pot fi realizate in 1, 5 si 7 straturi, iar ca noutate pe piata din Sud- Estul Europei, producatorul LivingJumbo Industry SA pune la dispozitie si varianta in 9 straturi.

Straturile multiple imbunatatesc rezistenta mecanica a ambalajelor, astfel incat riscul distrugerii/deteriorarii produsului in timpul impachetarii si transportarii scade semnificativ. Bariera EVOH ofera protectie optima impotriva gazelor, durata de viata a produsului ambalat fiind prelungita cu un termen de valabilitate mult mai mare . Utilizand o reteta special creata cu polietilena de cea mai buna calitate, ambalajele LivingFlex ofera proprietati avansate de etansare, chiar si supuse celor mai severe conditii. Filmele LivingFlex se muleaza perfect pe oricare produs, conferind luciu si transparenta excelenta.

LivingForm- cea mai buna alegere

Gama de caserole din PET pentru carne si filme FFS poarta numele de LivingForm si este perfecta pentru a deservi piata alimentelor proaspete, in plina expansiune, prin procedee eficiente, care combina rezistenta mecanica si flexibilitatea, oferind astfel solutia unui ambalaj superior.

Folia rigida si semirigida LivingForm reprezinta solutia optima pentru produsele alimentare ambalate cu tehnologii FFS (form-fill-seal) si are grosimi cuprinse intre 100-1000 microni. Cele mai solicitate culori sunt alb, negru si transparent, iar la cerere pot fi realizate caserole in orice alta culoare.

Caserolele LivingForm asigura un termen de valabilitate la raft mai mare pentru toate tipurile de alimente datorita structurii foliei in 5 straturi, care imbunatateste proprietatile barierei de gaze, asigurand o durata de viata la raft a produsului de pana la 21 de zile.

LivingForm este disponibil intr-o gama variata de dimensiuni, este pretabil pentru produse congelate, are proprietati optime de sigilare si este disponibil cu sau fara material absorbant.

LivingFlex si LivingForm produse de calitate premium

Avand in vedere posibilitatile tehnologice de ultima generatie, LivingFlex si LivingForm produse de calitate premium, asigura o foarte buna bariera impotriva gazelor pentru produsele ambalate in atmosfera modificata, superioara produselor de inlocuire aflate in piata, si ofera o productivitate crescuta cand sunt utilizate pe masini automate de ambalat.

Reteta calitatii? Tehnologie de ultima generatie, zeci de ani de experienta in procesarea maselor plastice, ingineri foarte bine pregatiti in domeniu, dar si cei mai experimentati operatori. Laboratorul propriu este complet echipat cu tehnologie de ultima generatie pentru a asigura un control de calitate remarcabil, garantand conformitatea ambalajelor LivingFresh cu cele mai importante standarde din domeniu.



Poti fi interesat si de