De la Safir, doar de bine


In Safir, lucrurile sunt gandite si facute astfel incat ele sa transforme in bine comunitatea in care se intampla. In cei 25 de ani plini de viata, am legat prietenii si am incurajat initiativele locale, am sustinut toti oamenii plini de idei pe care i-am intalnit, de la mic la mare, implicandu-ne activ in viata comunitatii.

safir bine 1In Safir, lucrurile sunt gandite si facute astfel incat ele sa transforme in bine comunitatea in care se intampla. In cei 25 de ani plini de viata, am legat prietenii si am incurajat initiativele locale, am sustinut toti oamenii plini de idei pe care i-am intalnit, de la mic la mare, implicandu-ne activ in viata comunitatii.
Fiecare proiect social, dezvoltat sau sustinut, reflecta viziunea si valorile Safir, la fel cum o fac si produsele noastre, dar si cei peste 500 de oameni plini de viata responsabili de realizarea acestora.

Cu drag, pentru cei din jurul nostru

Povesti si retete sanatoase

In 2013, sub deviza Deliciosul te invata sa cresti mare, Safir a demarat campania de responsabilitate sociala Deliciosul te invata, promovand in randul prescolarilor beneficiile unei alimentatii sanatoase si ale unui stil de viata echilibrat.

Pui sportivi

De la proiecte ca Bobocel in galben-verde, in care au fost sustinuti puii de fotbalisti, pana la cele care au purtat steagul Deliciosului de Vaslui pe cele mai inalte culmi din America Latina, am antrenat constant dorinta de performanta sportiva a tinerilor entuziasti, in fotbal, handbal, baschet, gimnastica, volei si sah, incurajandu-i la inceputul drumului lor spre succes. Si continuam sa facem acest lucru si astazi.

Investitii in viitorul copiilor

In an aniversar, marcand implinirea a 25 de ani de Safir, cativa deliciosi pui de om din toata Moldova s-au duelat cu iscusinta si inteligenta pentru primul trofeu "Deliciosul de Vaslui", acordat in februarie 2016, in cadrul concursului regional de sah, organizat cu sprijinul Clubului Sportiv Sergentul Vaslui. Pui cu minte, Deliciosul de Vaslui a hotarat sa sustina si sa organizeze si urmatoarele editii, alaturi de intreaga echipa Safir si de toti iubitorii acestui sport.

safir bine 2

Prieteniile legate in cei 25 de ani vor sta in continuare la baza modului in care se vor face lucrurile in Safir, iar bratele si portile vor fi mereu deschise parteneriatelor adevarate, initiativelor care vor transforma in bine comunitatea si oamenilor cu pofta de viata si respect pentru calitate si traditie.

Grupul Safir are o experienta de peste 25 de ani pe piata carnii din Romania si nu numai. Pentru modernizarea sistemului propriu de productie, dar si pentru asigurarea si controlul calitatii produselor, compania a investit in dotarea cu: un modern abator de pasari, ferme proprii, fabrica de fainuri proteice si cea de nutreturi combinate, dar si o retea de distributie proprie.

Afla mai multe despre grupul Safir:
www.safir.ro
www.deliciosul.ro
www.zdravanmoldovenesc.ro
www.nutriva.roSaveSave



Poti fi interesat si de