Wednesday, Dec 13th

Last update10:42:13

Te afli aici: Exclusiv IC Interviu Traditia romaneasca, rasplatita cu recunoastere internationala

banner optim 540x130
 

Traditia romaneasca, rasplatita cu recunoastere internationala

  • PDF
neculoiu sergianaSergiana este un brand recunoscut pentru pastrarea traditiei, de altfel o inepuizabila sursa de inspiratie atunci cand vorbim despre retetele pastrate cu grija si prezentate astazi consumatorului roman si nu numai.

Inspirati de traditie ai ghidati de calitate, de peste 10 ani Sergiana se poate mandri si cu aprecierea specialistilor straini. Recunoasterea internationala a venit in 2007, odata cu prima participare la IFFA, unul dintre cele mai mari targuri de profil din lume, organizat o data la trei ani, in Frankfurt. A fost momentul primelor 6 medalii. La acestea s-au mai daugat in timp alte 18 distinctii de exceptie pentru produsele Sergiana Poiana Marului. Din totalul distinctiilor primite la IFFA, nu mai putin de 17 sunt medalii de aur.

Anul 2016 a adus companiei Sergiana 8 medalii de aur si 1 de argint! Mai mult, cele opt medalii de aur obtinute au determinat juriul sa acorde Cupa de Onoare a Asociatiei Germane a Carnii pentru marca Sergiana Poiana Marului.

Medalii de aur 2016
1. Carnati Angus Poiana Marului
2. Salam Angus Poiana Marului
3. Salam Sergiana Crud Uscat
4. Salam Bardas
5. Salam Cracauer
6. Salam de Vita si Pui Sergiana
7. Salam Poiana Marului
8. Toba Poiana Marului

Medalie de argint 2016
1. Carnati Fermier

Produsele poarta, inca din 1994, emblema „Bunataturi din Ardeal”, iar portofoliul Sergiana Poiana Marului este structurat pe 11 game de produse si include peste 170 de produse si preparate din carne. Dintre acestea, 8 sunt marci inregistrate in catalogul de profil din Romania. Categoriile de produse Sergiana sunt: Bunataturi fierte (cremwursti, parizer); Salamuri (afumate, fierte, uscate si crud uscate, sunca); Specialitati (fierte-afumate, presate, sunca, crud-uscate, cu carne de oaie); CarnatI (proaspeti, crud uscati, afumati); Bunataturi afumate; Bunataturi pentru gratar refrigerate si congelate; Bunataturi tartinabile si de sezon si Carnuri proaspete.

„In topul preferintelor se situeaza produsele din categoria Carne proaspata si Specialitati fiert afumate, urmate de produsele din gama fierte, precum Parizer si Cremvursti. Dinamica vanzarilor din Pravaliile Sergiana ne arata ca printre preferintele clientilor se regaseste si gama de produse „Poiana Marului”, care se bucura de o foarte mare apreciere datorita nefolosirii E-urilor sI nitritilor. Produsele aflate in topul vanzarilor din aceasta gama sunt: Toba Poiana Marului, Carnatii Poiana Marului si Jumari Poiana Marului. In ceea ce priveste preparatele crud uscate, sI acestea se afla printre preferintele clientilor, reprezentand o categorie de mare interes in ultimul an” – ne-a declarat Tudor Neculoiu, director general Sergiana Grup.

De asemenea, succes a inregistrat si Gama „Bunataturi din Mangalita” – produse si preparate din carne, din rasa de porc Mangalita, crescuta in ferma proprie de la Sercaia; Gama „Mosu’ Tuca” – produse din vanat; Gama „Bunataturi Poiana Marului – preparate dupa retetele Mamei Leti” produse in care nu se folosesc E-uri, nici macar nitriti, intarind astfel nota distinctiva, bine conturata, a produselor din portofoliul Sergiana Poiana Marului.

Mai multe informatii aflati din numarul 52 al revistei de specialitate INDUSTRIA CARNII.RO.

banner agerpress nou 554x80