Wednesday, Dec 13th

Last update10:42:13

Te afli aici: Exclusiv IC Prezentare

banner optim 540x130
 

Prezentare

George Safir: Abatoarele ar trebui sa se uneasca

 • PDF
geroge safir safirPe partea de carne de pasare, industria devine din ce in ce mai aglomerata. Au aparut in ultima perioada numeroase abatoare mici, care insa reusesc cu greu sa razbeasca in piata. Tocmai de aceea, George Safir, directorul executiv al Safir, sustine ca asocierea ar fi cheia succesului.

Ultima actualizare în Vineri, 08 Decembrie 2017 11:01

Detalii...

Moldova in Bucate, cel mai vizibil brand din categorie in luna octombrie 2017

 • PDF
Moldova in Bucate 2 vascarMoldova in Bucate, de la Vascar, se situeaza pe prima pozitie in topul vizibilitatii in presa in categoria preparate din carne, conform datelor furnizate de compania de monitorizare Klarmedia.

Ultima actualizare în Vineri, 08 Decembrie 2017 11:04

Detalii...

Radu Timis, reales presedinte al Asociatiei Romane a Carnii

 • PDF
radu timis presedinte arcFondatorul si presedintele Cris-Tim Radu Timis a fost reales in functia de presedinte al Asociatiei Romane a Carnii de catre Adunarea Generala a Membrilor.

Ultima actualizare în Vineri, 08 Decembrie 2017 11:18

Detalii...

Daniel Bitere este noul Director de Marketing AGRICOLA

 • PDF
agricola bitereGrupul AGRICOLA, unul dintre cei mai mari jucatori din piata de carne de pasare, produse preparate din carne si oua din Romania, are de astazi un nou Director de Marketing: Daniel Bitere.

Detalii...

Negro 2000, desemnat Brandul Romanesc al Anului

 • PDF
negro2000 brandNegro 2000, cel mai mare jucator de pe piata preparatelor din peste, a fost desemnata „Brandul Romanesc al Anului” de catre Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, in cadrul celei de-a XXIV-a editii a Topului firmelor.

Detalii...

Linde Gaz a lansat spiral-freezerul Cryoline XF

 • PDF
linde2 siteLinde Gaz, lider pe piata mondiala de gaze industriale, a prezentat in premiera in Romania, la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2017, spiral-freezerul Cryoline XF, un echipament de congelare rapida dezvoltat la centrul de cercetare Linde din New Jersey.

Detalii...

Supremia, cea mai mare cifra de afaceri declarata pe 2016 in industria de condimente

 • PDF
condimente supremia topSupremia Grup a achizitionat la finalul anului 2015 companiile Tamaco Trading si Tamaco Pak din Danemarca in vederea extinderii activitatii sale pe piata tarilor scandinave. Dupa aceasta achizitie, cifra de afaceri a companiei a crescut de la 173 milioane lei in 2015, la peste 195 milioane lei in 2016.

Ultima actualizare în Vineri, 08 Decembrie 2017 11:39

Detalii...

Negro 2000, lider de piata cu un profit de 11 mil. lei din preparate din peste

 • PDF
negro 2000 carnexpoDupa cifra de afaceri, dar si dupa profitul declarat in anul 2016, Negro 2000 s-a situat pe primul loc in topul companiilor romanesti din industria pestelui. Cel mai mari jucator de pe piata preparatelor din peste a avut in 2016 un profit net de 11,4 mil. lei (2,5 mil. euro), in scadere cu 10% fata de anul precedent, dupa cum arata analiza relizata de specialistii INDUSTRIA CARNII.  

Ultima actualizare în Vineri, 08 Decembrie 2017 11:39

Detalii...

CSB-System prezinta cea mai noua solutie ERP

 • PDF
csb carnexpo2Cea mai noua generatie a solutiei ERP destinate activitatii industriei alimentare a putut fi analizata la standul CSB System din cadrul Indagra Food &Carnexpo 2017.

Ultima actualizare în Vineri, 08 Decembrie 2017 11:40

Detalii...

Carniprod vizeaza extinderea in mai multe zone ale tarii

 • PDF
carniprod1În cadrul târgului Indagra Food & Carnexpo 2017, Carniprod lanseaza unor produse noi, exclusiv din carne.

Ultima actualizare în Luni, 20 Noiembrie 2017 10:43

Detalii...

Doripesco: Continuam dezvoltarea pe piata internationala

 • PDF
doripesco anuga2017Reprezentantii Doripesco s-au declarat multumiti de participarea la Anuga 2017. In cele cinci zile de targ au avut loc o serie de discutii si stabilindu-se legatura cu potentiali parteneri din Germania, Bulgaria, Irlanda, Spania, Qatar si Marea Britanie. 

Ultima actualizare în Luni, 20 Noiembrie 2017 11:02

Detalii...

CocoRico „Gusta viitorul” la Anuga 2017

 • PDF
cocorico anugaCocoRico, brandul 100% romanesc al Grupului Aaylex, a participat la targul Anuga din Koln, cel mai mare si cel mai important eveniment mondial din domeniul industriei alimentare al anului 2017.

Detalii...

Noile ambalaje Fragedo, prezentate de Transavia la Anuga

 • PDF
transavia anugaTransavia, liderul pietei locale de carne de pui si unul dintre cei mai mari exportatori din Romania, a bifat a cincea participare consecutiva la Anuga 2017.

Detalii...

Participantii la Anuga, impresionati de calitatea produselor Sergiana

 • PDF
sergiana anugaPrezenta pentru prima data la targul Anuga, Sergiana Grup a expus la Koln brandul de produse traditionale „Bunataturi din Ardeal” si specialitati crud-uscate de top.

Detalii...

REPORTAJ: “La Dragan” se face salam cu gust de carne

 • PDF
salam la dragan2Intr-o curte frumoasa din comuna Berceni, la doar doi kilometri ce soseaua de centura a Capitalei, chiar pe bulevardul principal, se afla La Dragan – atelierul de gust. Un magazin mic si cochet, cu produse mereu proaspete, pregatite din pasiunea si priceperea unui tanar de numai 31 de ani.

Ultima actualizare în Luni, 18 Septembrie 2017 15:08

Detalii...

Mauriziaro Meat, un business puternic dezvoltat de Pini in Romania

 • PDF
PINI mauriziaroGrupul Pini a fost fondat si este detinut de o familie italiana cu acelasi nume, care a lucrat in industria carnii de generatii. De la un mic abator in nordul Italiei, familia Pini a dezvoltat un business puternic la nivel global pe sectorul carnii de porc, astazi avand birouri in Japonia, China, SUA, Italia si in Romania. 

Ultima actualizare în Luni, 18 Septembrie 2017 15:06

Detalii...

Universal dezvolta segmentul de produse premium

 • PDF
universalTendintele identificate in obiceiurile de consum ale romanilor au determinat compania Universal sa dezvolte o noua linie de business, divizie care nu presupune volume mari, ci un lant de aprovizionare diferit.

Detalii...

AFIR a publicat Manualul de achizitii pentru beneficiarii privati ai PNDR 2020

 • PDF
pndr sigla12Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) a facut publica noua varianta a Manualului de achizitii in cadrul PNDR 2020, valabil atat pentru beneficiarii privati, cat si pentru solicitanti si ofertanti.

Ultima actualizare în Luni, 18 Septembrie 2017 15:42

Detalii...

MADR, desemnat autoritate de management pentru POPAM

 • PDF
popam barcaMinisterul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) a anunțat ca a fost desemnat autoritate de management pentru Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime.

Detalii...

Nou Consiliu Director la ACBCR

 • PDF
acbcr alegeriAsociatia Crescatorilor de Bovine pentru Carne din Romania (ACBCR) a anuntat alegerea noii conduceri pentru urmatorii 4 ani.

Detalii...

Spatiul de expozitie de la Anuga, complet rezervat

 • PDF
anuga kolnAproximativ 7.200 de expozanti din 100 de tari vor participa in perioada 7 – 11 octombrie la Anuga, targ dedicat industriei alimentare, ce se va desfasura la Köln, in Germania.

Detalii...


banner agerpress nou 554x80