Friday, Jan 20th

Last update11:21:02

Te afli aici: Exclusiv IC Prezentare Tiger Somes: Hartia innobilata revolutioneaza lumea ambalajelor

Tiger Somes: Hartia innobilata revolutioneaza lumea ambalajelor

  • PDF

tiger somes

Viitorul ne rezerva cateva surprize interesante la capitolul ambalaje.

Inovatiile din acest domeniu aproape ca fac uitata hartia de pe vremea bunicilor, aceasta fiind inlocuita astazi, de ambalaje cu circuite electronice tiparite, ambalaje sensibile la schimbarile continutului, cu proprietati antiseptice sau cu emitatoare radio incorporate.

Despre toate acestea, dar mai ales despre utilitatea lor in industria carnii si in viata noastra de zi cu zi, ne vorbesc reprezentantii companiei Tiger Somes, intr-un interviu acordat in exclusivitate revistei INDUSTRIA CARNII.RO.

“Criza nu ne-a afectat foarte puternic, am reusit sa mentinem volumele de vanzari, sa atragem clienti noi si sa dezvoltam relatii comerciale solide cu partenerii nostri actuali.

Daca pe piata din Romania am reusit sa ne mentinem si chiar sa crestem in aceasta perioada, datorita clientilor noi si dezvoltarii lanturilor de super- si hypermarket-uri, pe piata externa au fost fluctuatii in privinta volumelor de vanzari. O dezvoltare sanatoasa a industriei ambalajelor ar trebui sa aiba in vedere si legislatia in domeniu, fiind necesare reglementari stricte in ceea ce priveste hartia pentru ambalat produse alimentare.

De altfel, raportul calitate-pret ar trebui sa primeze pe orice piata, in conditiile in care cumparatorul tine cont de el in decizia de achizitie a unui produs.

De cele mai multe ori se doreste achizitionarea celui mai ieftin produs de pe piata, dar acesta nu ofera aceeasi calitate si siguranta, mai ales cand este vorba despre industria alimentara”,  ne-a declarat Dl. Adrian ITU, director general al companiei Tiger Somes Impex SA.

Despre o posibila majorare de pret pentru ambalaje pe fondul cresterii costurilor cu materia prima (hârtie, polietilena) si planurile comapaniei Tiger Somes de a asigura clientilor o alternativa la produsele de baza, puteti citi in editia 22 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO Solicitati un exemplar la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau telefonic prin departamentul nostru de vanzari.


banner agerpress nou 554x80