Cherhanaua Victorita Pescarita, un nou pariu pentru Don Mariano

Cherhanaua Victorita Pescarita, un nou pariu pentru Don Mariano


Dupa o experienta de 24 de ani in industria pestelui, Marian Cuzdrioreanu, presedintele Ro-Fish si patronul Costiana, a ajuns la concluzia ca este momentul sa deschida o cherhana in Capitala.

don mariano cherhanaDupa o experienta de 24 de ani in industria pestelui, Marian Cuzdrioreanu, presedintele Ro-Fish si patronul Costiana, a ajuns la concluzia ca este momentul sa deschida o cherhana in Capitala.
Un concept inedit, reunit sub brandul Victorita Pescarita, prin intermediul caruia maestrul Don Mariano, cum i se spune in lumea artei culinare, raspunde nevoii consumatorilor de a-si largi orizontul gastronomic, dar si dorintei personale de a trece la un alt nivel.

In aceeasi locatie se afla pescaria, cu o oferta variata de peste si fructe de mare, dar si restaurantul. Clientii pot alege din vitrina ce vor sa serveasca la masa si sa urmareasca in bucatarie modul in care se prepara retetele. Totul sub indrumarea lui Don Mariano.

In turca, cherhanaua este locul unde pescarii aduc pestele in vederea distribuirii catre fabrici si unitatile de desfacere. La Don Mariano, avem de-a face, insa, cu un concept unic, care pune in valoare experienta cunoscutului specialist si maestru bucatar in domeniul pestelui si a fructelor de mare.

Munca lui este continuata de cei doi copii ai sai, care se ocupa de administrarea afacerii. Inedita este si abordarea, pentru ca in acelasi loc gasim o gama variata de produse, de la peste proaspat si fructe de mare, produse traditionale sub brandul Victorita Pescarita, produse marinate si afumate, pana la icre de Manciuria sau midii de la Marea Neagra si rapane proaspete. Intentia lui Don Mariano este de a reuni in acelasi loc produse traditionale de la noi din zonele de sud, dunarene si de la Marea Neagra sau din Delta Dunarii cat si mediteraneene.

Mai multe informatii despre Cherhanaua Victorita Pescarita puteti afla din numarul 36 al revistei INDUSTRIACARNII. RO.



Poti fi interesat si de