PENTAPAC: tot mai multi producatori pun pret pe calitatea echipamentelor de ambalare

PENTAPAC: tot mai multi producatori pun pret pe calitatea echipamentelor de ambalare


Dupa cativa ani in care producatorii romani au achizitionat echipamente la cel mai mic pret, acum acestia pun mai degraba pret pe calitatea acestora, iar balanta inclina tot mai mult spre achizitionarea unui produs mai scump, dar de calitate superioara, potrivit reprezentantilor companiei Pentapac.

pentapac mDupa cativa ani in care producatorii romani au achizitionat echipamente la cel mai mic pret, acum acestia pun mai degraba pret pe calitatea acestora, iar balanta inclina tot mai mult spre achizitionarea unui produs mai scump, dar de calitate superioara, potrivit reprezentantilor companiei Pentapac.

De-a lungul anului 2016, in decizia achizitionarii unei masini, producatorii romani au avut drept criterii calitatea si fiabilitatea, dandu-si seama ca este foarte important sa puna un accent tot mai mare pe calitatea echipamentelor de ambalare, a declarat Vlad Dobre, director vanzari Pentapac.

Restul materialului il regasiti intr-o analiza ampla a evolutiei industriei carnii anul trecut, publicata in revista INDUSTRIA CARNII.RO, numarul 51.



Poti fi interesat si de