Sisteme pentru cantarire si etichetare automata, de la Teorema Trading

Sisteme pentru cantarire si etichetare automata, de la Teorema Trading


TEOREMA TRADING, furnizor de echipamente si utilaje pentru industria alimentara, a expus la Carnexpo 2017 sisteme complete din inox pentru cantarire si etichetare automata, care acopera o gama larga de aplicatii.

teorema carnexpo 2017TEOREMA TRADING, furnizor de echipamente si utilaje pentru industria alimentara, a expus la Carnexpo 2017 sisteme complete din inox pentru cantarire si etichetare automata, care acopera o gama larga de aplicatii.


Sistemul ES1000 printeaza si aplica etichete deasupra si dedesubtul produsului cu o viteza de 50 ml/minut, fiind potrivit pentru produse cu naltimi de lucru aproximativ egale. Mai sunt sistemele ES5000, care cantaresc si eticheteaza 65 de pachete/minut si se preteaza unor capacitati de productie mici si medii.

Sistemele de cantarire si etichetare complet automate ES7000 ating viteze de lucru de 120 de pachete/minut si sunt varful de gama al producatorului Espera. Sunt sisteme foarte robuste, potrivite pentru cei care au nevoie de viteze mari de lucru, acuratete si flexbilitate n aplicarea etichetelor, a declarat Cristina Uta, directorul general al TEOREMA TRADING.

Potrivit reprezentantilor companiei, sistemele Espera sunt modulare si configurabile n functie de nevoile clientilor, fiind controlate de terminale color cu diagonala de 17 inci, cu ecran tactil, meniu n limba romana, bazate pe sistemul de operare Windows XP, ceea ce le face intuitive si usor de folosit.

Se ofera gratuit posibilitatea de a introduce n retea sistemul si softul care i permite sa creeze etichete pe PC-uri externe. Pentru toate sistemele Espera sunt oferite din standard posibilitati de printare coduri de bare cunoscute inclusiv 2D, sau de creare coduri de bare unice cu ajutorul aplicatiei Bar Code Creator. De asemenea, printeaza preturi n functie de greutate si campuri de greutate, a mai afirmat Cristina Uta.



Poti fi interesat si de