Spanghero reia activitatea pe 29 iulie si isi schimba denumirea

Spanghero reia activitatea pe 29 iulie si isi schimba denumirea


Reluarea activitatii Spanghero, companie de a carei administrare se ocupa din nou Laurent Spanghero cu aprobarea Tribunalul de comert din Carcassonne, a fost amanata cu o saptamana din cauza unei autorizatii sanitare obtinute cu intarziere. Initial reluarea activitatii era prevazuta pentru data de 22 iulie.

spanghero3Reluarea activitatii Spanghero, companie de a carei administrare se ocupa din nou Laurent Spanghero cu aprobarea Tribunalul de comert din Carcassonne, a fost amanata cu o saptamana din cauza unei autorizatii sanitare obtinute cu intarziere. Initial reluarea activitatii era prevazuta pentru data de 22 iulie.
"Avem nevoie de o saptamana pentru a fi pregatiti, mai ales ca abia sambata am obtinut avizele necesare pentru o firma noua", a spus Laurent Spanghero, fondatorul uzinei. Acesta a precizat ca au fost gasiti si "cativa clienti" interesati de productie.

Societatea fondata de Laurent Spanghero isi va schimba si numele, urmand sa se cheme in viitor Lauragaise. Spanghero a fost amenintata cu disparitia in urma scandalului carnii de cal etichetata drept carne de vita care i-a adus pagube de circa 11 milioane de euro si a produs o adevarata isterie in randul consumatorilor. In scandal s-a vehiculat si numele mai multor producatori romani, a caror nevinovatie a fost dovedita ulterior. La mijlocul lunii februarie, Spanghero a fost desemnata de Guvernul francez drept actorul principal al inselatoriei. Urmarea: unitatea a ramas fara niciun contract, dupa retragerea autorizatiei sanitar-veterinare, in timp ce activitatea de comert a fost susnpendata.



Poti fi interesat si de