Brazilia vrea sa-si mareasca productia de carne cu circa 30% in urmatorii ani

Brazilia vrea sa-si mareasca productia de carne cu circa 30% in urmatorii ani


Productia de carne din Brazilia va continua sa creasca in urmatorii 10 ani, in mod special cea de carne de pasare, anunta Ministerul Agriculturii din aceasta tara. Pe acest segment, productia ar urma sa se majoreze cu 46% fata de nivelul din 2012 pana la 4,7 milioane de tone, ceea ce ar permite brazilienilor sa se mentina pe prima pozitie in topul mondial al exportatorilor de carne de pasare.

chickenProductia de carne din Brazilia va continua sa creasca in urmatorii 10 ani, in mod special cea de carne de pasare, anunta Ministerul Agriculturii din aceasta tara. Pe acest segment, productia ar urma sa se majoreze cu 46% fata de nivelul din 2012 pana la 4,7 milioane de tone, ceea ce ar permite brazilienilor sa se mentina pe prima pozitie in topul mondial al exportatorilor de carne de pasare.
In acelasi timp, este asteptata o crestere a productiei de carne de porc cu 21% raportat la 2012 pana la 4,2 milioane de tone, iar la cea de vita de 22,5% pana la 10,9 milioane de tone. Majorarea productiei de carne va avea loc pe fondul cresterii productiei de porumb si soia.



Poti fi interesat si de