Ungaria ar putea reduce TVA la carnea de porc si de pasare, de la 27% la 5%
Luni, 16 Septembrie 2013
Luni, 16 Septembrie 2013
Autoritatile ungare iau in calcul reducerea Taxei pe Valoarea Adaugata la carnea de porc si la cea de pasare de la 27% la 5%, informeaza publicatia financiara "Napi Gazdasag. Conform sursei citate, Ministerul Dezvoltarii Rurale din Ungaria ia in considerare majorarea numarului de produse alimentare care beneficiaza de un nivel redus al TVA.
"Inca nu a fost luata o decizie privind reducerea TVA si la alte categorii de produse, pe langa carnea de porc si de pasare", a declarat ministrul Dezvoltarii Rurale, Sandor Fazekas, pentru "Napi Gazdasag". Acesta a explicat ca numai reducerea TVA la carnea de porc si de pasare va avea un impact asupra bugetului de zece miliarde de forinti. De la 1 septembrie, si Romania a redus TVA la paine si la produsele de panificatie, de la 24%, la 9%.
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...