Un grup saudit vrea sa preia 25 % din capitalul Doux

Un grup saudit vrea sa preia 25 % din capitalul Doux


Grupul saudit Almunajem, specializat in importul si distributia de produse alimentare, ar putea sa preia 25 % din capitalul companiei franceze Doux aflata intr-un proces de redresare financiara incepand cu iunie 2012. Doux a anuntat intr-un comunicat ca in toata aceasta perioada a fost sustinuta de cel mai important client al sau, grupul Almunajem, care vrea sa mentina si sa dezvolte pe cat posibil volumele comenzilor de carne de pasare sau alimente procesate pe baza de carne de pasare.

douxGrupul saudit Almunajem, specializat in importul si distributia de produse alimentare, ar putea sa preia 25 % din capitalul companiei franceze Doux aflata intr-un proces de redresare financiara incepand cu iunie 2012. Doux a anuntat intr-un comunicat ca in toata aceasta perioada a fost sustinuta de cel mai important client al sau, grupul Almunajem, care vrea sa mentina si sa dezvolte pe cat posibil volumele comenzilor de carne de pasare sau alimente procesate pe baza de carne de pasare.
Oficialii Doux au mai precizat ca grupul saudit ia in calcul preluarea unui pachet de 25% din capitalul Doux, urmand ca negocierile sa fie finalizate foarte repede. In ultima perioada, producatorul de carne de pasare s-a orientat spre export si partea de transformare. Grupul produce un milion de pasari pe zi si a realizat in 2012 o cifra de afaceri de 650 milioane de euro. Doux dispune de cinci unitati de productie in Franta, 3 incubatoare, 2 fabrici de furaje, avand 2.400 de colaboratori.



Poti fi interesat si de