Doly Com mizeaza pe promovarea carnii de vita romanesti, la Anuga

Doly Com mizeaza pe promovarea carnii de vita romanesti, la Anuga


Doly-Com, unul dintre cei mai mari ambalatori de carne proaspata va participa la targul ANUGA cu stand propriu. Prezenta la eveniment face parte din strategia companiei de a-si extinde si consolida prezenta pe pietele externe.Evenimentul se va desfasura la Koln, in Germania, in perioada 5-9 octombrie, fiind cea mai importantamanifestare expozitionala la nivel global din industria alimentara.

dolzDoly-Com, unul dintre cei mai mari ambalatori de carne proaspata va participa la targul ANUGA cu stand propriu. Prezenta la eveniment face parte din strategia companiei de a-si extinde si consolida prezenta pe pietele externe.Evenimentul se va desfasura la Koln, in Germania, in perioada 5-9 octombrie, fiind cea mai importantamanifestare expozitionala la nivel global din industria alimentara.


Am decis sa participam la Anuga pentru ca este un punct de intalnire relevant pentru toti jucatorii din domeniu: producatori, traderi, distribuitori si comercianti. Ne dorim ca si Romania sa aiba un cuvant de spus pe piata europeana a carnii proaspete de vita, prin marci cum ar fi Carpathian Beef. Pentru asta intelegem sa participam activ pentru promovarea carnii de vita romanesti, care are un gust deosebit datorita modului de hranire al animalelorpreponderent pe pasune. Anul acesta am continuat sa ne concentram eforturile asupra exportului, iar dupa 9 luni am reusit sa majoram ponderea acestuia in totalul vanzarilor la aproape 40% din afacerea noastra, a declarat Iulian Cazacut, Director General Doly-Com.

Doly-Com se afla la cea de-a patra participarela un targ international, dupa ce anul trecut compania a mai participat ca expozant la targul SIAL din Franta. Anuga este cel mai important eveniment international din industria alimentara fiind organizat o data la doi ani. Editia 2011 a atras peste 6.500 de expozanti din aproape 100 de tari si peste 150.000 de participanti din 185 de tari.



Poti fi interesat si de