Campanie Safir pentru copii


Sub deviza Deliciosul te invata sa cresti mare, grupul de firme Safir demareaza si anul acesta, incepand cu luna in curs, cea de-a doua editie a campaniei de responsabilitate sociala Deliciosul te invata.

deliciosul de vaslui wSub deviza Deliciosul te invata sa cresti mare, grupul de firme Safir demareaza si anul acesta, incepand cu luna in curs, cea de-a doua editie a campaniei de responsabilitate sociala Deliciosul te invata.
Campania CSR isi propune sa-i invete pe copiii de varsta prescolara toate secretele unei alimentatii sanatoase si ale unui stil de viata echilibrat. Pentru ca cei mici devin din ce in ce mai pretentiosi atunci cand vine vorba de produse naturale si din ce in ce mai selectivi cu fructele si legumele din farfurie,

Deliciosul de Vaslui, mascota mult indragita de ei, ii va convinge intr-o maniera amuzanta si implicandu-i in mod direct in activitati instructive ca a manca legume si fructe poate fi chiar distractiv.

Campania de responsabilitate sociala Deliciosul te invata se bucura de sprijinul institutiilor de invatamant partenere care au trimis numeroase solicitari si s-au aratat incantate sa gazduiasca din nou vizita Deliciosului.

Campania are ca finalitate publicarea cartii cu 23 de retete-povesti intitulata Bucate ca-n povesti, care se adreseaza deopotriva parintilor, copiilor si cadrelor didactice. Cartea este colectiva, autorii fiind chiar copiii prescolari si cadrele didactice din gradinitele din Iasi, Vaslui, Husi si Barlad.

Cartea include si un DVD cu povestile interpretate de actori, special pentru cei mici. Retetele-povesti incluse in carte vor fi cele care sunt desemnate castigatoare in cadrul concursului Puisorii bucatari, desfasurat in perioada 12 mai-16 iunie, pe site-ul oficial de campanie www.deliciosul.ro.



Poti fi interesat si de