Debra- Meat a fuzionat cu Goossens


Debra-Meat si Goossens, doua afaceri de familie din sectorul carnii de porc din Belgia si-au unit fortele si au creat o unitate puternica in industria carnii de porc.

debra meatDebra-Meat si Goossens, doua afaceri de familie din sectorul carnii de porc din Belgia si-au unit fortele si au creat o unitate puternica in industria carnii de porc.
Intr-un comunicat de presa comun, cele doua societati au anuntat ca au semnat un acord care vizeaza consolidarea si dezvoltarea rolului de lider de pe piata interna si extinderea continua pe pietele europene si mondiale. Noul grup belgian isi va desfasura activitatea sub numele de Debra-Meat NV.

In prima faza a procesului de fuziune, activitatile de sacrificare si transare vor fi integrate in spatiul modernizat al Debra-Group din orasul Tielt, acolo unde noua companie Debra-Meat NV isi va avea sediul. Aceasta tranzitie ar urma sa fie finalizata pana la cel tarziu 30 iunie 2017.

Avand in vedere investitiile recente in echipamente performante si infrastructura eficienta realizate in Tielt, noul grup se asteapta ca aceasta fuziune sa aiba un impact pozitiv asupra serviciilor oferite clientilor, productivitatii si gradului de ocupare a fortei de munca.

Fuziunea este supusa aprobarii de catre autoritatile de concurenta poloneze.



Poti fi interesat si de