Lidl exporta produse romanesti in valoare de 30 milioane euro

Lidl exporta produse romanesti in valoare de 30 milioane euro


Retailerul german Lidl, al treilea cel mai mare lant de magazine din Romania, cu afaceri de 1,25 miliarde euro in 2016, a exportat in Europa produse made in Romania in valoare de 25-30 milioane de euro anul trecut.

lidl produseRetailerul german Lidl, al treilea cel mai mare lant de magazine din Romania, cu afaceri de 1,25 miliarde euro in 2016, a exportat in Europa produse made in Romania in valoare de 25-30 milioane de euro anul trecut.


In total, anul trecut, am exportat produse locale de circa 25-30 mil. euro, o valoare relativ constanta comparativ cu 2015. Mai mult, saptamana trecuta am lansat primul export de produse romanesti pentru saptamana tematica balcanica,a declarat Frank Wagner, executivul care conduce operatiunile Lidl pe plan local, citat de presa centrala.

Produsele care vor participa la saptamana tematica balcanica sunt Salamul de Sibiu, berea Timisoreana, malaiul si zacusca locala.

Lidl este totodata unul dintre cei mai mari importatori din Romania, aducand de pe alte piete produse in valoare de sute de milioane de euro.



Poti fi interesat si de