Pate Bucegi lanseaza Bucegi Junior


Pate Bucegi a lansat in aceasta luna, in premiera, un produs unic pe piata de pate-uri din Romania: Bucegi Junior, singurul pate cu reteta dedicata copiilor. Bucegi Junior nu contine E-uri, coloranti artificiali si conservanti si are un continut redus de grasimi in raport cu produsele destinate adultilor. Bucegi Junior contine 3,7% grasimi fata de 17% continute de pate-urile normale, iar in privinta continutului de sare, acesta este de 0,8% fata de 1,4-1,5% procent existent in cele pentru adulti.

pateeeeeeeeeeeeminniePate Bucegi a lansat in aceasta luna, in premiera, un produs unic pe piata de pate-uri din Romania: Bucegi Junior, singurul pate cu reteta dedicata copiilor. Bucegi Junior nu contine E-uri, coloranti artificiali si conservanti si are un continut redus de grasimi in raport cu produsele destinate adultilor. Bucegi Junior contine 3,7% grasimi fata de 17% continute de pate-urile normale, iar in privinta continutului de sare, acesta este de 0,8% fata de 1,4-1,5% procent existent in cele pentru adulti.

Bucegi Junior este un produs dezvoltat in conformitate cu normele privind comercializarea produselor din carne pentru copii aprobate de Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, Ministerul Sanatatii Publice, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.

Noul produs dedicat copiilor a fost realizat in parteneriat cu Disney, astfel incat cei mici sa se poata bucura de o gustare buna si de joaca pe masura. Gama Bucegi Junior contine ambalaje personalizate atat pentru baieti cat si pentru fete. Cutiile sunt disponibile in doua culori: albastru si mov, fiecare avand mansoane cu personaje din desene animate ca Mickey Mouse sau Avioane, Minnie sau printesele Disney. In interiorul ambalajelor exista o serie de jocuri diferite pentru cei mici: puzzle-uri de colorat si decupat. Incepand cu luna septembrie si odata cu deschiderea noului an scolar, mamele au de acum inainte un ajutor de nadejde pentru micul dejun ?i gustarile pregatite celor mici. Pateul de ficat Bucegi Junior este disponibil in doua variante: pate de pui si pate de curcan, 120 de gr.

Pate Bucegi lanseaza aplicatia Pe pofta copiilor pe pagina de Facebook https://apps.facebook.com/bucegi-junior/. Desfasurata in perioada 16 septembrie 04 octombrie, campania se adreseaza mamelor care se pregatesc pentru inceperea scolii alaturi de copiii lor. Tot ce trebuie sa faca fiecare utilizator este sa rezolve puzzle-urile din aplicatie. Pe parcursul desfasurarii concursului se vor acorda premii saptamanal urmand ca dupa terminarea campaniei sa se extraga prin tragere la sorti alti 10 castigatori pentru premiul cel mare. Premiile campaniei constau in: produse Pate Bucegi Junior, puzzle-uri antrenante Disney, jucarii Mickey Mouse din plus si un cort de joaca Disney util pentru amenajarea unui spatiu de joaca placut si creativ.



Poti fi interesat si de