50% din productia Marcel merge la export


Producatorul de mezeluri Marcel din Iasi exporta circa 50% din productie in tari precum Italia, Anglia, Franta, Belgia sau Cipru. Majoritatea partenerilor sunt romani plecati in strainatate, iar cele mai solicitate sunt produsele tradionale. Suntem prezenti in zona Moldovei, dar si in majoritatea capitalelor europene: Londra, Roma, Paris ?i Bruxelles, unde au fost foarte bine primite produsele tradi?ionale. Avem deja un nume pe piata externa, circa 50% din productie merge la export, majoritatea partenerilor fiind romani plecati din tar? care si-au deschis afaceri in afara, declara Eronim Martonca, director comercial al companiei din Iasi.

marcellProducatorul de mezeluri Marcel din Iasi exporta circa 50% din productie in tari precum Italia, Anglia, Franta, Belgia sau Cipru. Majoritatea partenerilor sunt romani plecati in strainatate, iar cele mai solicitate sunt produsele tradionale. Suntem prezenti in zona Moldovei, dar si in majoritatea capitalelor europene: Londra, Roma, Paris ?i Bruxelles, unde au fost foarte bine primite produsele tradi?ionale. Avem deja un nume pe piata externa, circa 50% din productie merge la export, majoritatea partenerilor fiind romani plecati din tar? care si-au deschis afaceri in afara, declara Eronim Martonca, director comercial al companiei din Iasi.


Gama de produse traditionale cerute la export include Sunculita Bunicului, Tochitura moldoveneasca si mai nou Borcanul Bunicii cu muraturi, un produs lansat la CARNEXPO 2013. O alta noutate este deschiderea liniei de conserve si pate, dupa cum spune Martonca. Firma Marcel, infiintata in 1991, are o capacitate de productie de peste 10.000 de tone pe an. Oferta include peste 100 de sortimente din toate gamele de produse: preparate fierte si afumate, semipreparate, carne proaspata si congelata, preparate crud-uscate si o gama de produse conexe. In Romania, produsele sunt distribuite regional prin reteaua proprie de magazine.



Poti fi interesat si de