Supremia Grup, un business suprem de 13 ani


Exista multe povesti de succes in lumea de business. Fiecare este unica in felul ei. Povestea Supremia Grup a inceput a fi scrisa pe 22 ianuarie 2001, acum exact 13 ani, la Alba Iulia. Atunci se semna prima factura Supremia Grup.

supremExista multe povesti de succes in lumea de business. Fiecare este unica in felul ei. Povestea Supremia Grup a inceput a fi scrisa pe 22 ianuarie 2001, acum exact 13 ani, la Alba Iulia. Atunci se semna prima factura Supremia Grup.
De la an la an, compania a crescut. In 2005 se inaugura fabrica de la Santimbru, pentru ca, dupa doar 6 ani, sa se taie panglica celei mai mari fabrici de ingrediente alimentare din Sud Estul Europei: noul sediu Supremia Grup de la Alba Iulia, o investitie de 9 milioane de Euro. Dezvoltarea a continuat, iar in 2013 s-a instalat o linie noua de mixare ?i ambalare care a crescut capacitatea fabricii cu 50%.

Tot atunci s-a inaugurat si Moara de boia de la Santimbru, un proiect prin care compania ?i-a propus sa ofere pe piata un produs autohton - paprika de cea mai buna calitate - macinata pe pietre, in conditii de maxima siguranta. Cu o echipa tanara, plina de energie si entuziasm, cu un sistem de management bine pus la punct si cu o fabrica moderna, Supremia Grup are obiective marete. Dezvoltarea exporturilor este una dintre directiile principale ale companiei, atat pe pietele din Europa cat si pe cele de pe alte continente. Pentru clientii din Romania, compania are in plan dezvoltarea brandului Povesti cu condimente, pentru a putea oferi astfel oricui posibilitatea de a gati cu mirodenii aromate si diversificate.

O afacere prosepera inseamna furnizori de incredere si clienti loiali, iar pentru asta, Supremia Grup este recunoscatoare tutror partenerilor si colaboratorilor sai! Daca ingredientele performantei celor cu care interactionam sunt produsele si serviciile pe care compania le ofera, pentru Supremia Grup, ingredientul performantei este capitalul uman. Multumim asadar tuturor angajatilor pentru implicarea si daruirea de care au dat dovada pe parcursul timpului, pentru efortul sustinut in a atinge si mentine performanta si, nu in ultimul rand, pentru marea familie formata in interiorul companiei!



Poti fi interesat si de