Cherkizovo Group lanseaza noi produse din carne

Cherkizovo Group lanseaza noi produse din carne


Procesatorul de carne din Rusia, Cherkizovo Group vine in intampinarea consumatorilor cu un nou concept si o gama variata de produse din carne refrigerate.

grudinkaProcesatorul de carne din Rusia, Cherkizovo Group vine in intampinarea consumatorilor cu un nou concept si o gama variata de produse din carne refrigerate.
Cherkizovo Express este un proiect pentru a promova o serie de produse refrigerate din carne de porc si de vita, incepand de la: fripturi, produse de umplutura, bucati intregi de carne de porc, gulas, carne de porc in sos, tocana, pana la preparate din frigarui. De asemenea, noua linie de produse mai include si fripturi in ambalaje pentru cuptorul cu microunde, slanina marinata si frigarui in sacose din polietilena.

Gama de produse a fost dezvoltata pe baza cererilor existente exprimate de catre consumatorii din aceasta categorie. O atentie deosebita a fost acordata modului de ambalare a produselor, de exemplu, carnea care este ambalata in tavi de polietilena isi pastreaza mai multe timp prospetimea si culoarea naturala.

Dorinta consumatorilor de a incerca produse din carne marinate in diferite combinatii, a jucat un mare rol in dezvoltarea acestei game. Odata cu lansarea noii linii de produse, acum consumatorii pot obtine carne proaspata refrigerata in ambalaje individuale, la un pret mult mai accesibil." a declarat Alexander Kostikov, seful Cherkizovo Group.

Toate produsele din linia de Cherkizovo Express sunt preparate in stricta conformitate cu standardele GOST.



Poti fi interesat si de