Reinert lanseaza o noua gama de produse premium Felii Fine

Reinert lanseaza o noua gama de produse premium Felii Fine


In luna lui Martisor, Reinert si-a propus sa-si surprinda consumatorii prin lansarea pe piata a gamei Reinert Felii Fine, o gama premium de preparate din carne ce nu arein componenta sa alergeni precum: soia, lactoza si gluten.

feliiIn luna lui Martisor, Reinert si-a propus sa-si surprinda consumatorii prin lansarea pe piata a gamei Reinert Felii Fine, o gama premium de preparate din carne ce nu arein componenta sa alergeni precum: soia, lactoza si gluten.
Gama Reinert Felii Fine cuprinde opt articole care se evidentiaza prin retetele premium, grija pentru consumatorii produselor fara agenti alergeni si estetica prezentarii. Ideea acestei noi game a pornit de la dorinta de inovatie si de crestere a competitivitatii produselor noastre, pe piata preparatelor din carne, cu scopul final de a veniinintmpinarea dorintelor consumatorilor nostri. a declarat Roland Verdev, Director General Vnzari Grup Reinert.

Special pentru acest proiect a fost achizitionata o noua linie de productie ce permite obtinerea feliilor foarte fine si modul deosebit de asezare a acestorain caserola, caracteristici ce ofera unicitate gamei.

Primele trei produse din gama Felii Fine au fost lansate in piata la sfarsitul lunii februarie si fac parte din categoria salamuri crud-uscate: Salam Banatean premium 100g, feliat; Salam Ardelenesc premium 100g, feliat; Salam cu carne de curcan premium 100g, feliat (nu contine carne de porc).

Toate cele opt articole din gama Felii Fine se vor distribui la nivel national prin intermediul retelelor internationale de magazine, astfelinct toti consumatorii care apreciaza preparatele din carne sa se poata bucura de ele. Pentru mai multe detalii despre produsele Reinert puteti vizita pagina https://www.facebook.com/Reinert.Romania.




Poti fi interesat si de