Reinert Romania a lansat doua produse noi pentru Paste

Reinert Romania a lansat doua produse noi pentru Paste


Pastete cu branza si Sunca de curcan sunt cele doua produse lansate in editie limitata in luna Aprilie de catre Reinert Romania.

reinertdepastePastete cu branza si Sunca de curcan sunt cele doua produse lansate in editie limitata in luna Aprilie de catre Reinert Romania.
Produsele au fost create special pentru a celebra Pastele si se evidentiaza atat prin calitatea ingredientelor folosite cat si prin designul ambalajelor, ce integreaza cu succes elemente specifice sarbatorii (oua incondeiate, oua rosii, iepurasi, puisori sau mielusei) care le confera unicitate la raftul de mezeluri. Reprezentand o noutate pentru piata din Romania in ceea ce priveste reteta si modul de imbinare a ingredientelor (carne de porc, branza fina, frunze de vita de vie si un strop de busuioc), Pastete cu branza, este produsul cu ajutorul caruia compania isi doreste sa aduca un plus de savoare pe mesele romanilor cu aceasta ocazie. Intr-un ambalaj practic, feliat la 100g, produsul este extrem de accesibil pentru toti cei ce doresc sa incerce ceva nou pentru masa de Paste.

Ambalata intr-o cutie speciala, cu un design vesel si atractiv, care are avantajul de a putea fi reutilizata, Sunca de curcan, poate fi un cadou inedit si extrem de practic oferit de Paste. Realizata din ingrediente de cea mai buna calitate, cu un continut ridicat de carne de curcan (80%), Sunca de curcan este varianta propusa de catre Reinert pentru cei ce au grija la greutate si prefera sa consume alimente cu un continut scazut de grasime. Lipsa colorantilor si a alergenilor precum lactoza, gluten si soia reprezinta un plus al acestui produs. Cele doua produse vor fi disponibile la raft pe parcursul lunii aprilie, la nivel national, fiind distribuite prin intermediul retelelor internationale de magazine, astfel incat toti consumatorii care apreciaza preparatele din carne sa se poata bucura de ele.



Poti fi interesat si de