Doripesco, premiat la Gala Turismului Romanesc

Doripesco, premiat la Gala Turismului Romanesc


Pensiunea Poiana Rasnoavei-Doripesco a fost premiata in cadrul Galei Turismului Romanesc, desfasurata la World Trade Center Bucuresti.

poianaPensiunea Poiana Rasnoavei-Doripesco a fost premiata in cadrul Galei Turismului Romanesc, desfasurata la World Trade Center Bucuresti.
Evenimentul, aflat la cea de-a IV-a editie, a avut ca scop stimularea investitiilor din industria turistica, prin evidentierea si promovarea celor mai importante realizari in decursul anului 2013. Premiile au fost decernate pe zone geografice, pentru a reliefa specificul turistic: turism balnear, montan, turism traditional-rural, litoral, cultural si de business. Doripesco a primit premiu la categoria turismului traditional-rural, pentru unicitatea pe care a adus-o judetului Brasov si activitatile de agrement pe care turistii le pot desfasura in Delta din Carpati-Doripesco.

Spectacolul a inclus, pe langa decernarea de premii, momente artistice si prezentari de moda semnate de mari designeri, precum: Catalin Botezatu, Atmosphere Fashion, Daniel Racovizza. Gala Turismului Romanesc 2014 a fost realizata cu sprijinul Guvernului Romaniei, Ministerul Economiei si Autoritatea Nationala pentru Turism, in parteneriat cu ANAT, FAPT, FPTR, FIHR, OPTBR si ANTREC. La eveniment au luat parte oficialitati locale si nationale, printre care: Razvan Filipescu-Presedinte al Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Florenta Mirela Matichescu-Vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Turism, Maria Stoian-Presedinte ANTREC, Sorin Oprescu- Primar al orasului Bucuresti, George Scripcaru- Primar al orasului Brasov, Radu Mazare- Primar al orasului Constanta, Ion Calinoiu-Presedinte al Consiliului Judetean Gorj, Vlad Oprea-Primar al orasului Sinaia.

Dorinta noastra este sa dezvoltam un ALTFEL de turism, prin promovarea naturii, deoarece Delta din Carpati Doripesco reprezinta o arie naturala protejata, sit Natura 2000 si Sit Ramsar. Complexele piscicole aflate in custodia Doripesco prezinta avantaje deosebite nu doar pentru acvacultura, ci si pentru turism, Doripesco oferindu-le clientilor trei unitati turistice si posibilitatea practicarii unor activitati de agrement, precum: pescuitul sportiv, birdwatching si vanatoare. Contextul actual ne obliga sa fim responsabili in privinta alimentatiei, iar din acest motiv Doripesco a venit in intampinarea dorintei clientilor, prin preparatele pescaresti pe care le pot gasi in cele trei restaurante: Complexul Turistic Doripesco, Restaurantul Casa Pastravarului si Pensiunea Poiana Rasnoavei - Doripesco. Avantajele competitive ale acestor locatii de turism sunt reprezentate de: meniul specific pescaresc cu peste de prima prospetime din baltile proprii, ambianta extraordinara determinata de peisaje naturale mirifice, precum si activitatile de agrement oferite turistilor: pescuit sportiv, birdwatching si vanatoare. Reusitele activitatilor pe care compania Doripesco le desfasoara, se datoreaza si sustinerii pe care o primim atat din partea presei locale, cat si din partea Asociatiei Rosenau, care a reusit in parteneriat cu primaria Rasnov, sa transforme zona Rasnov intr-o inedita destinatie turistica. (Ing. Dorin Crizbasan Director General S.C. Doripesco S.A.)



Poti fi interesat si de