Transavia va investi 8 mil de euro in utilaje performante

Transavia va investi 8 mil de euro in utilaje performante


Transavia, unul dintre cei mai importanti producatori de carne din Romania, va investi in acest an peste 8 milioane de euro pentru achizitionarea de utilaje performante si va inchide creditele bancare astfel incat, pana la finalul anului, sa isi desfasoare activitatea din surse proprii, potrivit unor informatii furnizate de companie.

traTransavia, unul dintre cei mai importanti producatori de carne din Romania, va investi in acest an peste 8 milioane de euro pentru achizitionarea de utilaje performante si va inchide creditele bancare astfel incat, pana la finalul anului, sa isi desfasoare activitatea din surse proprii, potrivit unor informatii furnizate de companie.
In anul 2013, Transavia a inregistrat cea mai mare cifra de afaceri, respectiv 135 de milioane de euro, si un profit brut de 12,5 milioane de euro, fiind cel mai profitabil an pentru companie, pe care l-a finalizat cu 10 milioane de euro investitie, dupa un plan investitional initial de 8 milioane de euro. Directorul general al companiei Transavia, Ioan Popa, a fost desemnat recent 'Omul Anului' la sectiunea economie, in cadrul unei gale organizate de o publicatie online, care premiaza performantele deosebite ale oamenilor de afaceri din Romania.

De asemenea, in 2014, Transavia va continua sa se implice in actiuni menite sa vina in sprijinul comunitatii. O directie vizata prin aceste actiuni este cea educationala, precum este programul "Ora de Nutritie", de care au beneficiat pana in prezent peste 500 de elevi din Cluj, Timisoara si Iasi, a doua este sociala si a treia priveste activitatile sportive.

Transavia are in spate 23 de ani de activitate pe piata avicola din Romania si peste 1.600 de angajati, inregistrand o productie de peste 55.000 de tone de carne de pasare in fermele proprii de crestere din cinci judete - Alba, Cluj, Sibiu, Brasov si Harghita. Din 2006 este si furnizor al Casei Regale a Romaniei.

Potrivit Agerpres, compania detine 15 ferme de crestere pui de carne, doua ferme de reproductie si doua statii de incubatie, o fabrica de nutreturi combinate, doua abatoare performante de industrializare a carnii si o fabrica de procesare a carnii, precum si patru ferme vegetale.

Produsele Transavia sunt prezente pe piata interna in procent de 75%, in marile lanturi de retail, prin brandurile Fragedo si Papane. Transavia este prezenta si pe piata internationala, prin exporturile realizate in tari din Comunitatea Europeana (printre care Marea Britanie, Franta, Spania, Croatia, Ungaria, Bulgaria si Estonia.



Poti fi interesat si de