Doripesco si-a expus produsele la targul organizat de MADR

Doripesco si-a expus produsele la targul organizat de MADR


Doripesco a participat in data de 09 mai la evenimentul organizat de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) si Ministerul Afacerilor Externe (MAE), cu ocazia 09 mai - Ziua Europei.

doripescomadrDoripesco a participat in data de 09 mai la evenimentul organizat de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) si Ministerul Afacerilor Externe (MAE), cu ocazia 09 mai - Ziua Europei.
Ceremonia de deschidere a avut loc la sediul MADR, in prezenta vicepremierului Daniel Constantin, ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. La eveniment au luat parte reprezentanti ai corpului diplomatic acreditat la Bucuresti. Astfel, intr-o ambianta traditionala, vizitatorii au fost poftiti de catre producatori, la un festin adevarat cu specialitati romanesti: produse traditionale din peste; branzeturi din lapte de vaca, oaie sau capra, simple, cu cimbru sau busuioc, cascaval si cascavele; mezeluri autentice romanesti si deserturi dintre cele mai savuroase: prajituri de casa, cozonac si miere. Evenimentul a fost sustinut de o parada a costumelor populare din opt regiuni ale tarii, realizata de elevii de la Cercul de Folclor "Dor si dor cu mine calator".

Pentru un eveniment care a avut in centrul atentiei produsele traditionale, foarte importanta a fost si prezenta produsului Doripesco, NOVACUL AFUMAT DIN TARA BARSEI, singurul produs din judetul Brasov care se afla in curs de obtinere a protectiei Denumirii de Origine Protejata. Acesta a atras foarte multi vizitatori la standul Doripesco, care l-au degustat si apreciat pentru savoarea deosebita a carnii fragede de crap novac, accentuata de savoarea rezultata in urma procesului de afumare conform traditiei, la cald, cu lemn de esenta tare (fag). Un alt produs Doripesco, care a atras multi vizitatori la stand, a fost Pasta de peste de pastrav, un produs fin si cremos, obtinut din carnea alba, slaba si gustoasa a pastravului. In plus, produsul Zacusca din peste cu ciuperci, asa cum ne-a obisnuit, a fost savurat si laudat de cei care l-au degustat, datorita imbinarii legumelor proaspete si sanatoase (ardei, morcov, multe rosii, ciupercute) cu pestele de cea mai buna calitate, din Delta din Carpati.
Prezenti la acest eveniment au fost: Viceprim-ministrul si ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, Daniel Constantin; Secretarul de stat pentru analiza politica si relatia cu Parlamentul din Ministerul Afacerilor Externe, Radu Podgorean; reprezentantii Asociatiei BIO Romania si ai Federatiei Nationale de Produse Traditionale.

Echipa Doripesco se afla intr-o continua activitate de cercetare-dezvoltare, pentru a ne incanta clientii cu noi specialitati. Astfel, de curand a fost lansat un nou produs, unic pe piata romaneasca: Varza calita cu peste. Acesta reprezinta o specialitate pescareasca, usor picanta si care ne duce cu gandul la mancarurile delicioase ca la mama acasa.

Participare la astfel de evenimente, unde putem interactiona direct cu consumatorii, sunt benefice, cu atat mai mult cu cat putem primi direct feedback-ul acestora. In plus, ne bucura sa le observam incantarea, atunci cand afla ca ne pot gasi produsele in marile lanturi de magazine: Kaufland, Carrefour, Auchan, Billa, Cora, Mega Image, Selgros, Metro. (Ruxandra Coc Director Dezvoltare S.C. Doripesco S.A.)



Poti fi interesat si de