Implementarea SAP, o noua investitie a companiei Ana si Cornel

Implementarea SAP, o noua investitie a companiei Ana si Cornel


Compania Ana si Cornel a implementat proiectul SAP, ce va permite automatizarea eficienta a tuturor proceselor din cadrul companiei, integrand standarde performante de management, cu ajutorul uneia dintre cele mai complexe suite de aplicatii SAP.

poza anacornel1Compania Ana si Cornel a implementat proiectul SAP, ce va permite automatizarea eficienta a tuturor proceselor din cadrul companiei, integrand standarde performante de management, cu ajutorul uneia dintre cele mai complexe suite de aplicatii SAP.


Proiectul a fost demarat in luna februarie a anului trecut, oferta companiei Plaut Consulting fiind desemnata castigatoare, in urma unei licitatii la care au participat furnizori din intreaga tara.

Activitatea companiei Ana ?i Cornel este una foarte complexa, reunind sub aceea?i umbrela mai multe zone distincte de activitate, care necesita atentie in gestionare: productia preparatelor din carne, distributia nationala catre hipermarketuri si 3000 de clienti, export, comercializarea produselor finite printr-un lant de peste 75 de magazine proprii, in paralel cu planificarea transportului prin intermediul unei flote de 150 de autovehicule.

In aceste conditii, implementarea unei solutii software integrate care sa optimizeze ?i sa creasca eficienta intregului flux de procese, reprezenta o conditie esentiala pentru a asigura succesul activitatii companiei.

Decizia implementarii sistemului de gestiune integrat vine ca o continuare fireasca a investitiilor realizate in ultimii ani, in toate departamentele companiei. Raspundem in acest fel unei dezvoltari constante a businessului si exigentei consumatorilor in alegerea unor produse de calitate. Utilizarea unui sistem ERP ne ofera ocazia optimizarii tuturor proceselor din cadrul companiei, asigurandu-ne totodata partenerii de transparenta si profesionalism. De asemenea, putem vorbi despre o echipa care s-a dezvoltat excelent din punct de vedere profesional si aceasta este, poate, cea mai mare realizare a proiectului a declarat Carmina Paraschiv, Director General al companiei Ana si Cornel.

Pentru a raspunde eficient provocarilor specifice activitatii companiei, proiectul a inclus o suita de solutii SAP, de la solutia SAP ERP pentru gestionarea proceselor interne ?i resurselor companiei la SAP CRM, pentru o mai buna interactiune cu clientii ?i solutia SAP Retail Execution pentru optimizarea procesului de vanzare a retelei de distributie.

Astfel, suita de solutii implementata permite gestiunea tuturor proceselor specifice industriei, de la achizitia carnii la depozitare, tran?are, productie, urmarire lot, picking ?i vanzari, asigurand o mai buna gestiune contabila ?i facand posibila analiza profitabilitatii. In plus, datorita integrarii native a aplicatiilor SAP utilizate, nevoia de a prelucra manual datele a scazut, eliminandu-se astfel riscul aparitiei datelor redundante ?i contribuind la obtinerea de informatii si rapoarte online, disponibile atat la nivel local, cat si pentru managementul companiei.
O echipa de 12 consultanti Plaut Consulting Romania a asigurat livrarea aplicatiei ?i a oferit asistenta de specialitate privind interconectarea cu sistemele existente si implementarea unor noi proceduri de lucru si bune practici in afaceri.

Ana si Cornel este o companie romaneasca fondata in anul 1994, cu activitate in domeniul productiei preparatelor din carne avand o cifra de afaceri de 50 de milioane euro, peste 800 de angajati si o cota de piata de 5%.



Poti fi interesat si de